Libnet.ro
UNICEF

08:30

Stirile ProTV: Concluzia unei tinere din Anglia dupa ce a fost la Untold. Mesajul publicat despre Romania

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Concluzia unei tinere din Anglia dupa ce a fost la Untold. Mesajul publicat despre Romania

Festivalul Untold a pus Romania pe harta iubitorilor de muzica din toata lumea. Tara noastra a fost promovata masiv pe retelele de socializare de sutele de artisti si bloggeri, fascinati de magia Untold. continuă pe Hotnews

Cum arata cea mai frumoasa femeie din Anglia. Romancele noastre sunt de zece ori mai cochete

Eticheta de cea mai frumoasa femeie din Anglia si-a gasit deja chipul. Este vorba despre o tanara de 23 de ani, bruneta si care a castigat recent coroana de Miss. Cu toate astea, romancele ar putea lejer sa intre in competitie cu aceasta. Cea mai frumoasa femeie din Anglia Bhasha Mukherjee are doar 23 de .

VIDEO Liderul unei bande din Brazilia a incercat sa fuga din inchisoare imbracat in hainele fiicei sale

Liderul unei bande din Brazilia a incercat sa evadeze din inchisoare deghizandu-se cu hainele fiicei sale, cand aceasta a venit sa il viziteze, planuind sa plece in locul ei, scrie ABC11.

Stirile ProTV: Ultimele clipe ale unui mexican, inainte de a fi executat de cartelul rival. VIDEO

Cel mai puternic cartel din Mexic a filmat momentul in care interogheaza unul dintre liderii clanului rival, inainte sa-l execute si sa-i lase cadavrul atarnand de pasarela unei autostrazi.

Stirile ProTV: De ce poarta haine de musulmani romancele de etnie roma din Londra. Cum sunt pacaliti arabii

Tragedia din Caracal a scos la iveala nu numai problemele de ordin tehnic din cadrul sistemului de localizare a victimelor din Romania, ci si pe cele de ordin uman, intr-o tara in care traficul de fiinte umane este un fenomen reclamat chiar si de SUA.

Stirile ProTV. Surse: Ce au gasit anchetatorii in calculatorul lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii ar fi gasit in calculatorul lui Gheorghe Dinca mai multe filme cu caracter sexual. Acum, ei verifica daca exista si imagini cu minore pe dispozitivele ridicate din locuinta barbatului.

Stirile ProTV: Raspunsul socant pe care l-ar fi primit de la politie o tanara violata. Sunteti sigura?

In plin scandal la Caracal si, mai nou, cu acest episod uluitor din Galati, tot mai multe victime ale nepasarii politistilor vor sa spuna prin ce au trecut.

Marturisirile periculoase ale unei tinere: Prostitutia in Olt inseamna modelling pentru linistea parintilor. Dezvaluiri din retelele de proxenetism

De-a lungul anilor, Romania a devenit una dintre cele mai importante tari in ceea ce priveste traficul de carne vie din Europa, iar un procent mare de prostituate din orasele europene sunt romance. Fortate,.

Oferta din Anglia pentru George Puscas

Tanarul international roman George Puscas se afla in vizorul mai multor cluburi din fotbalul englez.

Teodor era in tura pe taxi luni seara si s-a oprit sa manance la un fast food din oras. Dupa putin timp a facut stop cardiac. Ce inghitise de fapt barbatul?

Un tanar din Focsani, in varsta de 23 de ani, a murit marti la Spitalul de Urgenta Sf. Pantelimon, intr-un mod inexplicabil. Teodor Ungureanu era taximetrist si in noaptea de luni a mancat la un fast-food di.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )