Libnet.ro
UNICEF

15:15

Stirile ProTV: Un cuplu a fost arestat din cauza fotografiilor de la nunta. Cine aparea in ele

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Un cuplu a fost arestat din cauza fotografiilor de la nunta. Cine aparea in ele

Un cuplu din orasul rus Kaliningrad a fost arestat si urmeaza sa fie judecat pentru tradare, dupa ce in pozele lor de nunta a aparut un agent secret. continuă pe Hotnews

Premier League: Meciul Manchester City - West Ham, amanat din cauza furtunii Ciara

Meciul Manchester City - West Ham United, programat astazi, in etapa a XXVI-a a campionatului Angliei, a fost amanat din cauza conditiilor meteorologice.

Stirile ProTV: Alerta la Casa Alba, dupa ce un barbat a amenintat ca il asasineaza pe Donald Trump

Un barbat din Florida, Statele Unite, inarmat cu un cutit, a fost arestat in apropiere de Casa Alba, dupa ce a amenintat ca il va ucide pe Donald Trump.

Un barbat a fost arestat in apropierea Casei Albe, dupa ce a amenintat ca il va ucide pe Donald Trump

Un barbat din Florida a fost arestat, sambata, la un bloc distanta de Casa Alba, dupa ce a amenintat ca il va ucide pe presedintele Donald Trump, au anuntat autoritatile duminica, potrivit The Washington.

Doua curse Tarom, anulate din cauza furtunii Ciara ce traverseaza nord-vestul Europei

Doua curse Tarom, cu destinatia Bucuresti Londra si Londra Bucuresti, au fost anulate duminica din cauza furtunii Ciara ce traverseaza nord-vestul Europei, au anuntat reprezentantii companiei de stat, potrivit Mediafax.

GRIPA a mai facut o VICTIMA! Numarul MORTILOR din cauza virusului ajunge la 25

Creste numarul mortilor de gripa. Numarul persoanelor care au decedat, pana in prezent, din cauza gripei a ajuns la 25, a anuntat, luni, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

inca doua persoane au murit din cauza gripei. Bilantul deceselor a ajuns la 25

Bilantul deceselor din cauza gripei a ajuns la 25, a anuntat luni Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

UPDATE Alte doua decese din cauza gripei, ridicand bilantul la 25

Doua femei in varsta de 66 si 64 de ani din Caras-Severin si Bistrita-Nasaud au murit din cauza gripei, ridicand bilantul victimelor la 25.

Cursuri suspendate din cauza gripei. 27 de unitati de invatamant din Capitala, inchise partial sau integral

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) a anuntat ca 27 de unitati de invatamant din Capitala sunt inchise luni partial sau integral, din cauza numarului mare de cazuri de gripa.

Stelian Ion: PNL nu a vrut nicio clipa ca USR sa-i fie alaturi la guvernare Anticipatele nu pot fi organizate simultan cu alegerile locale, din cauza unei decizii CCR

PNL nu si-a dorit nicio clipa ca USR sa-i fie alaturi la guvernare, declara la RFI deputatul Stelian Ion. El mai afirma ca alegerile anticipate nu ar putea fi organizate in acelasi timp cu localele, din cauza unei decizii mai vechi a Curtii Constitutionale, insa precizeaza ca Uniunea sustine reintorcerea la electorat.

Grigore Cartianu, despre cazul Danielei Crudu: Din cauza unor asemenea gonflate nu au timp cei de la 112 de cazuri disperate precum cel al Alexandrei

UPDATE: La o noua verificare, Grigore Cartianu si jurnalista Lora Schmit-Popa, au sters de pe facebook, respectiv de pe site-ul de presa, materialele despre care discutam in randurile de mai jos! Grigore Cartianu este recunoscut pentru duritatea in exprimare, mai ales cea jurnalistica. Se pare ca aceasta s-a acutit si mai tare de cand a .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )