Libnet.ro
UNICEF

16:00

Stirile ProTV: Ce au gasit anchetatorii la locul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu- Surse

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Ce au gasit anchetatorii la locul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu- Surse

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, la locul accidentului unde a murit creatorul de moda Razvan Ciobanu au fost gasite doua carti de identitate. continuă pe Hotnews

UPDATE Ce au gasit anchetatorii la locul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu. De ce a fost aruncatdin masina

Conform unor surse din randul anchetatorilor, la locul accidentului unde a murit creatorul de moda Razvan Ciobanu au fost gasite doua carti de identitate. Concret, una ii apartine lui Razvan Ciobanu, in timp ce celalalt buletin este al unui tanar din Calarasi. in plus, anchetatorii au ajuns la concluzia ca Ciobanu nu purta centura de siguranta.

Ce au gasit anchetatorii la locul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu

Conform unor surse din randul anchetatorilor, la locul accidentului unde a murit creatorul de moda Razvan Ciobanu au fost gasite doua carti de identitate. Concret, una ii apartine lui Razvan Ciobanu, in timp ce celalalt buletin este al unui tanar din Calarasi.

Stirile ProTV: AFP - Dilema medicilor romani care lucreaza in Marea Britanie - intoarcerea acasa sau ramanerea in Regat

Dupa ani de exod al medicilor din Romania spre Marea Britanie si alte tari din UE, sistemul medical romanesc spera sa retina in tara personalul din domeniul sanatatii, in special datorita Brexitului, noteaza AFP intr-un amplu comentariu duminica.

Stirile ProTV: Aici a murit tati. Orfan de la 11 ani, Vali ar putea primi inca o lovitura de la viata

Copiii care se nasc astazi in Romania au aceeasi sansa de dezvoltare ca cei din Afganistan, Ecuador sau Thailanda. 30 de mii abandoneaza anual scoala, spun statisticile.

Stirile ProTV: La 15 ani, detesta scoala, iar vecinii se tem ca ii va omori. Cum a vrut mama sa-l salveze

Romania ocupa locul trei in Uniunea Europeana la abandonul scolar. Aproape 270 de mii de copii nu figureaza in evidentele scolare.

Stirile ProTV: Autostrada infernului. 4 morti si zeci de raniti, dupa ce 28 de masini s-au ciocnit in lant

S-a dezlantuit infernul pe o autostrada din Colorado. Cel putin 4 persoane au murit si cateva zeci au fost grav ranite dupa ce 28 de masini s-au izbit in lant.

Stirile ProTV: Ultimele clipe din viata procurorului Ramona Bulcu

Ramona Bulcu, fost procuror si purtator de cuvant al Parchetului General, a murit vineri in conditii suspecte, dupa ce a cazut de la o fereastra a Ministerului Public.

Stirile ProTV: Imagini emotionante cu romanii care au primit pachete din strainatate. Multumesc, tati

Mii de romani petrec sarbatorile departe de casa. Traiesc in strainatate si nu au putut veni in tara sa fie alaturi de familie de Paste. Asa ca le-au trimis celor dragi pachete cu dulciuri, haine si jucarii.

Ce au gasit anchetatorii in masina lui Razvan Ciobanu, creatorul de moda ucis intr-un teribil accident a doua zi de Paste

Razvan Ciobanu, cunoscut creator de moda, a murit luni dimineata, la varsta de 43 de ani, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, pe DJ 226, judetul Constanta. Acesta era singur in masina si, din cauza vitezei, a iesit de pe carosabil, lovind mai multi copaci. Conform Realitatea TV, se pare ca in masina acestuia au fost gasite doua acte de identitate, unul apartinand unui tanar din Calarasi.

Ce au gasit anchetatorii in masina lui Razvan Ciobanu. Imagini exclusive de la fata locului

Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Pasti, la doar 43 de ani, intr-un cumplit accident de masina, in judetul Constanta. Creatorul de moda ar fi pierdut controlul masinii si s-ar fi izbit de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )