Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stirile ProTV: ORA DE VARA 2019. Cum ne afecteaza schimbarea orei: Poate sa apara starea de depresie

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: ORA DE VARA 2019. Cum ne afecteaza schimbarea orei: Poate sa apara starea de depresie

In noaptea de sambata spre duminica trecem la ora de vara. Pierdem o ora, astfel ca multi dintre noi s-ar putea simti ceva mai obositi in saptamana care urmeaza. continuă pe Hotnews

Ora de vara 2019. Cum se schimba ora si de ce poate provoca depresie modificarea

In ultima duminica a lunii martie romanii isi vor da ceasurile inainte pentru a trece la ora de vara. Schimbarea afecteaza mai multe categorii de persoane, in special pe cele cu afectiuni psihice si cardiace.

ORA DE VARA 2019. Anunt de ultima ora facut de CFR Calatori

ORA DE VARA 2019 CFR Calatori informeaza ca incepand cu data de 31 martie 2019 in activitatea de transport feroviar se va trece la ora oficiala de vara, ora 3:00 devenind ora 4:00, dar mersul trenurilor in.

Ora de vara 2019. In acest weekend dam ceasurile cu o ora inainte

Ora de vara 2019. In noaptea de sambata spre duminica Romania va trece la ora oficiala de vara. Mai exact, in noaptea de 30 martie spre 31 martie, romanii vor da ceasurile cu o ora inainte, iar ora 3:00 va deveni ora 4:00.

Ora Pamantului 2019. Luminile se sting pe tot Pamantul

Ora Pamantului 2019. Din Sydney la Dubai, din Rio de Janeiro la Ciudad de Mexico, marile obiective isi sting luminile sambata, intre orele locale 20. 30, urmand o traditie destinata salvarii.

Ora de vara 2019. Cand trebuie sa potriviti ceasurile cu o ora inainte!

Romania trece la ora de vara 2019 in noaptea de sambata spre duminica 30-31 martie. Ceasurile se vor da cu o ora inainte, iar ora 3:00 va deveni ora 4:00. Astfel, ziua de 31 martie va fi cea mai scurta din an si va avea.

Ora Pamantului 2019: Palatul Cotroceni si Parlamentul vor stinge simbolic lumina, sambata, timp de o ora

Palatul Cotroceni si Parlamentul vor stinge simbolic lumina, sambata, intre orele 20. 30 si 21. 30, pentru a marca participarea la campania Ora Pamantului, cel mai mare eveniment menit sa atraga atentia asupra schimbarilor climatice si pierderii biodiversitatii, transmite Mediafax.

Ora Pamantului 2019. Luminile la Palatul Victoria se sting

Luminile vor fi stinse, sambata, la Palatul Victoria, intre orele 20. 30 si 21. 30, Guvernul alaturandu-se, astfel, si anul acesta, institutiilor si organizatiilor care celebreaza Ora.

Stirile ProTV: Romanii au talent. O studenta la medicina a primit Golden Buzz. Calinescu: imi donez corpul (Video)

Am venit la Romanii au telent pentru ca vreau sa ma afirm a marturisit moldoveanca Machidon Daniela si tanara a reusit sa impresioneze juriul de la Romanii au talent cu vocea ei.

Romania a trecut la ora de vara in noaptea de sambata spre duminica

In noaptea de sambata spre duminica Romania, alaturi de celelate tari ale Uniunii Europene, a trecut de la ora de iarna la de vara, ceea ce inseamna ca ceasul s-a dat inainte cu o ora. Astfel ora 3:00 a devinit ora 4:00. Schimbarea orei din acest an ar putea fi printre ultimele. Parlamentul European a votat, saptamana aceasta, in favoarea unei propuneri de renuntare la obligativitatea trecerii la ora de vara la nivelul Uniunii Europene.

Stirile ProTV: Reactia Politiei Bucuresti privind traseul de 20 de minute al lui Firea de acasa pana la Primarie

Politia Locala a Municipiului Bucuresti reactioneaza dupa reportajul lui Cosmin Savu pentru Romania, te iubesc!, cu privire la traseul Gabrielei Firea de la domiciliu pana la Primarie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )