Libnet.ro
UNICEF

16:00

Stirile ProTV: Reactia unei turiste din Vama Veche, intrebate daca tanarul care a venit langa ea are succes

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Reactia unei turiste din Vama Veche, intrebate daca tanarul care a venit langa ea are succes

Pe litoral, petrecerile nu se mai opresc. Zona de nord a fost, sambata noapte, o explozie de muzica si lumini. Mii de tineri s-au distrat in cluburile din. continuă pe Hotnews

Constanta: Aglomeratia la punctul de trecere a frontierei Vama veche. Politia recomanda celor care merg in Bulgaria sa cumpere vignetele online

Circa 17. 500 de persoane si aproape 5. 000 de autovehicule au tranzitat, in ultimele 24 de ore, punctele de trecere a frontierei din judetul Constanta, aglomeratie fiind in PTF Vama Veche, a informat sambata Garda de Coasta Constanta, citata de Agerpres.

VIDEO VIRAL. incaierare intre romani, in fata unei biserici din Anglia, in noaptea de inviere: De ce dai, ma, in el?

Spectacol de toata frumusetea oferit de romani, in fata unei biserici din Birmingham, Anglia, acolo unde credinciosii veniti la Slujba de inviere s-au incaierat pentru a intra in lacasul de cult. Usile.

Stirile ProTV: AFP - Dilema medicilor romani care lucreaza in Marea Britanie - intoarcerea acasa sau ramanerea in Regat

Dupa ani de exod al medicilor din Romania spre Marea Britanie si alte tari din UE, sistemul medical romanesc spera sa retina in tara personalul din domeniul sanatatii, in special datorita Brexitului, noteaza AFP intr-un amplu comentariu duminica.

Stirile ProTV: Autostrada infernului. 4 morti si zeci de raniti, dupa ce 28 de masini s-au ciocnit in lant

S-a dezlantuit infernul pe o autostrada din Colorado. Cel putin 4 persoane au murit si cateva zeci au fost grav ranite dupa ce 28 de masini s-au izbit in lant.

Stirile ProTV: Aici a murit tati. Orfan de la 11 ani, Vali ar putea primi inca o lovitura de la viata

Copiii care se nasc astazi in Romania au aceeasi sansa de dezvoltare ca cei din Afganistan, Ecuador sau Thailanda. 30 de mii abandoneaza anual scoala, spun statisticile.

Stirile ProTV: Familia care traieste in Padurea Baneasa de 10 ani. Copiii nu stiu ce sunt masinile sau caii

Romania este tara cu cei mai saraci copii din Uniunea Europeana si cu cei mai multi analfabeti. Suntem fruntasi la abandon scolar, iar rromii reprezinta patura cea mai vulnerabila si pentru ca cei care ar putea sa ii ajute sunt de cele mai multe ori, nepasatori. Ori, alimenteaza aceasta realitate avand drept singur argument orientarea societatii actuale, una discriminatorie. Povestea familiei Sandu sta marturie.

Totul a inceput de la o butelie. Ce i s-a intamplat unei femei din Constanta, chiar in sambata dinaintea Pastelui

Totul a inceput de la o butelie, chiar in sambata dinaintea Pastelui. O femeie din Constanta a suferit arsuri pe corp si a fost transportata la spital, in urma unei explozii cauzata de o acumulare de gaze.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )