Libnet.ro
UNICEF

14:45

Stirile ProTV: Vaca saracului, tot mai cautatata de romani. E mai sanatos, e un medicament

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Vaca saracului, tot mai cautatata de romani. E mai sanatos, e un medicament

Considerata pana nu demult vaca saracului, capra incepe sa fie privita cu alti ochi. Crescatorii romani au acum de trei ori mai multe ca in 2001, in vreme ce efectivele de vaci au scazut. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: A fost descoperit cel mai lung tunel folosit pentru traficul de droguri intre Mexic si SUA. Ce se afla in interior

Americanii au descoperit cel mai lung tunel folosit pentru transportul de droguri, de-a lungul granitei cu Mexicul. Tunelul porneste din Tijuana, Mexic, si ajunge pana in San Diego.

Topul oraselor cu cei mai multi romani care isi cauta job: Harta candidatilor

Capitala este zona zero atunci cand vine vorba despre piata muncii 8213; atat pentru candidati, cat si pentru angajatori, potrivit datelor analizate de o platforma online de recrutare. Aici sunt cele mai multe si cele mai mari companii din Romania, dar si cea mai consistenta baza de candidati. 41,5% dintre candidatii activi, la nivel national, se afla in Bucuresti si cauta un loc de munca tot aici. Clujul este judetul cu urmatoarea cea mai ofertanta situatie, desi se afla la distanta semnificativa fata de Bucuresti 8213; inglobeaza 7% din numarul total de candidati.

ALERTA: Dispar MII de pensii! Vezi AICI care sunt cei mai AFECTATI romani

Vesti proaste pentru unii romani dupa ultimul anunt facut de deputatul PNL, Robert Sighiartau. Se pare ca Guvernul isi va asuma raspunderea pentru eliminarea pensiilor speciale, daca proiectul PNL nu va fi.

Statul, tot mai preocupat de protectia imobilelor din categoria monumente istorice

Protejarea, reabilitarea si punerea in valoare a bunurilor imobile clasificate drept monumente istorice beneficiaza de o atentie sporita din partea legiuitorului roman si de o preocupare constanta a acestuia, date fiind modificarile legislative din ultimii ani. Cel mai recent exemplu este reprezentat de clarificarile aduse in privinta dreptului de preemptiune in cazul vanzarii unor astfel de imobile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )