Libnet.ro
UNICEF

16 Mai.

Statul, tot mai preocupat de protectia imobilelor din categoria monumente istorice

Hotnews Hotnews,
 Statul, tot mai preocupat de protectia imobilelor din categoria monumente istorice

Protejarea, reabilitarea si punerea in valoare a bunurilor imobile clasificate drept monumente istorice beneficiaza de o atentie sporita din partea legiuitorului roman si de o preocupare constanta a acestuia, date fiind modificarile legislative din ultimii ani. Cel mai recent exemplu este reprezentat de clarificarile aduse in privinta dreptului de preemptiune in cazul vanzarii unor astfel de imobile. continuă pe Hotnews

Sute de persoane au protestat, sambata, in Craiova, impotriva implementarii tehnologiei 5G: Medicii atrag atentia asupra numarului tot mai mare de cazuri de cancer in aceasta zona

Sute de persoane au protestat, sambata, in Piata Mihai Viteazul din Craiova, impotriva implementarii tehnologiei 5G, in conditiile in care, spun ei, medicii atrag atentia asupra numarului tot mai.

TEMERI GENERATE DE CORONAVIRUS Pretul petrolului, in cel mai puternic declin saptamanal din ultimul an

Pretul futures al petrolului brut a inregistrat, in intervalul 20-24 ianuarie, cel mai sever declin saptamanal din ultimul an, ca urmare a temerilor legate de consecintele raspandirii coronavirusului asupra acestui sector, mai precis asupra cererii de combustibil.

Romania, printre tarile cu cel mai mic salariu minim din Europa

Diferenta dintre cel mai mic salariu minim din Europa si cel mai mare este de 1. 700 de euro. Romania se afla, alaturi de Bulgaria si Ungaria, printre tarile cu cele mai scazute salarii minime.

Cel mai mare automobil-club din Germania nu mai este impotriva adoptarii unei limite de viteza pe autostrazi

Este de multa vreme una din cele mai aprinse dezbateri din Germania si care imparte tara practic in doua. Iar acum limita generala de viteza pe faimoasele Autobahn ale tarii a revenit in centrul atentiei dupa ce ADAC Allgemeine Deutscher Automobil-Club) si-a reformulat pozitia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )