Libnet.ro
UNICEF

18:15

Stolojan, catre Swoboda: Romania nu vinde cetatenia romana nimanui.

România Liberă România Liberă,
Stolojan, catre Swoboda: Romania nu vinde cetatenia romana nimanui.

Romania nu vinde cetatenia romana nimanui, ci o acorda celor care si-au pierdut-o din motive neimputabile lor, a precizat europarlamentarul PDL Theodor Stolojan, dupa ce Hannes Swoboda a spus ca e nevoie de reguli comune pentru dobandirea cetateniei in UE, scrie Mediafax. Respingem cu toata convingerea exemplul dat de catre Swoboda. Romania nu vinde cetatenia romana nimanui. Majoritatea covarsitoare a cazurilor in care Romania a acordat cetatenie moldovenilor reprezinta cazuri de redobandire . continuă pe România Liberă

Theodor Stolojan, catre Hannes Swoboda: Romania nu vinde cetatenia romana nimanui

Romania nu vinde cetatenia romana nimanui, ci o acorda celor care si-au pierdut-o din motive neimputabile lor, a precizat europarlamentarul PDL Theodor Stolojan, dupa ce Hannes Swoboda a spus ca e nevoie de reguli comune pentru dobandirea cetateniei in UE, dand ca exemplu situatia moldovenilor, relateaza Mediafax.

Cetatenia romana pentru moldoveni alarmeaza ministrii germani

In dezbaterea aprinsa in Germania odata cu liberalizarea pietei muncii pentru romani si bulgari, la 1 ianuarie 2014, pe langa teama de profitorii de ajutoare sociale a mai aparut una. Intr-un articol aparut joi, Welt online scrie despre trambulina pe care Romania o ofera cetatenilor din Republica Moldova, pentru a deveni cu celeritate sau chiar prin coruperea unor functionari publici, cetateni ai UE. Politicieni de varf ai Uniunii critica acum Romania. Ei cer guvernului de la Bucuresti o schimbare de curs.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3197 seconds )