Libnet.ro
UNICEF

09:45

Stolojan: A doua rectificare bugetara reflecta deteriorarea situatiei economice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Stolojan: A doua rectificare bugetara reflecta deteriorarea situatiei economice

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a declarat ca a doua rectificare bugetara facuta de Guvernul Ponta reflecta, in continuare, deterioarea situatiei economice din Romania, informeaza Mediafax. continuă pe Wall-Street Ro

Theodor Stolojan: A doua rectificare bugetara reflecta deteriorarea situatiei economice din Romania

Eurodeputatul democrat-liberal Theodor Stolojan a sustinut duminica, intr-o conferinta de presa, ca cea de-a doua rectificare de buget facuta de Guvernul Ponta reflecta deteriorarea situatiei economice din Romania: In august, dupa prima rectificare, spuneam ca pe termen scurt nu ne putem astepta la nimic bun si trebuie sa ne asteptam la ceva mai rau. Din pacate, acea previziune se adevereste. La ora actuala cresterea economica a scazut. Rectificarea bugetara a fost facuta pe o crestere economica de 1%, dar prognozele institutiilor financiare internationale au in vedere o crestere chiar de sub 1% pentru Romania. Inflatia a iesit din coridorul prevazut de catre BNR si Guvern, a afirmat Stolojan.

Stolojan: A doua rectificare bugetara reflecta deteriorarea situatiei economice a Romaniei

Presedintele delegatiei PDL si UDMR in PPE, Theodor Stolojan, a declarat, la sediul Partidului Democrat Liberal, ca a doua rectificare bugetara determina deteriorarea situatiei economice a tarii noastre, arata postul de televiziune Realitatea.

Theodor Stolojan: A doua rectificare bugetara reflecta deteriorarea situatiei economice a Romaniei

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a declarat, duminica, in cadrul unei conferinte de presa ca a doua rectificare bugetara facuta de acest guvern reflecta deteriorarea situatiei economice in Romania.

Stolojan: A doua rectificare bugerata reflecta deteriorarea situatiei economice

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan sustine ca a doua rectificare bugetara facuta ieri de Guvern reflecta, in continuare, deterioarea situatiei economice din Romania.

Guvernul a aprobat a doua rectificare bugetara din acest an. Vezi ce modificari au fost facute.

Guvernul a aprobat sambata proiectele de ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetului de stat si a bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2012, transmite Agerpres. Sedinta s-a desfasurat in totalitate in prezenta presei, iar ministrii cabinetului Ponta nu au avut nicio observatie la cele doua proiecte de acte normative. A doua rectificare bugetara pe anul 2012 este fundamentata pe o crestere economica revizuita in scadere la 1%, fata de nivelul de 1,2% luat in calcul la prima .

Guvernul a aprobat a doua rectificare bugetara. Cei mai multi bani merg la agricultura [Video]

Guvernul a aprobat a doua rectificare bugetara din acest an intr-o sedinta care a durat doar aproximativ 15 minute si s-a desfasurat integral in fata jurnalistilor, cei mai multi bani fiind acordati agriculturii, informeaza Mediafax.

Guvernul a aprobat a doua rectificare bugetara din acest an intr-o sedinta care a durat 15 minute

Update 11:30 - Guvernul a aprobat a doua rectificare bugetara din acest an intr-o sedinta care a durat doar aproximativ 15 minute si s-a desfasurat integral in fata jurnalistilor, cei mai multi bani fiind.

Guvernul urmeaza sa aprobe sambata a doua rectificare bugetara din 2012. Ministrii cauta bani pentru programele presuspendate de Comisia Europeana

Guvernul urmeaza sa se reuneasca, sambata, in sedinta pentru a aproba a doua rectificare bugetara din acest an, ministrii care gestioneaza programele presuspendate de catre CE avand sarcina ca, pana atunci, sa identifice in propriul buget si resurse prin care sa acopere cheltuielile aferente acestor proiecte. Fiecare minister va trebui sa isi asigure partea financiara pentru a continua aceste proiecte, incercand sa faca in buget loc pentru aceste cheltuieli. Trebuie sa fie identificate sumele, astfel incat proiectele sa nu fie blocate. Aceste este primul element ca si obligatie pentru fiecare ministru in parte si sambata, cand va fi sedinta de guvern, acest lucru va fi luat in calcul, a declarat consilierul de stat al premierului, Eugen Teodorovici, citat de Mediafax.

Guvernul a aprobat a doua rectificare bugetara din 2012: Bani mai putini la Cultura si Aparare, mai multi la Agricultura, Educatie, SRI

Guvernul a aprobat sambata proiectele de ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetului de stat si a bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2012. Ordonanta de rectificare bugetara prevede.

Guvernul imparte banii: Sambata are loc a doua rectificare bugetara din 2012

Guvernul se reuneste sambata in sedinta extraordinara pentru a aproba rectificarea bugetara, a doua in acest an. Premierul Victor Ponta afirma miercuri, la inceputul sedintei Executivului, ca la.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )