Libnet.ro
UNICEF

10:15

Guvernul a aprobat a doua rectificare bugetara din acest an intr-o sedinta care a durat 15 minute

Antena3 Antena3,
Guvernul a aprobat a doua rectificare bugetara din acest an intr-o sedinta care a durat 15 minute

Update 11:30 - Guvernul a aprobat a doua rectificare bugetara din acest an intr-o sedinta care a durat doar aproximativ 15 minute si s-a desfasurat integral in fata jurnalistilor, cei mai multi bani fiind. continuă pe Antena3

Guvernul a aprobat a doua rectificare bugetara din acest an. Vezi ce modificari au fost facute.

Guvernul a aprobat sambata proiectele de ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetului de stat si a bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2012, transmite Agerpres. Sedinta s-a desfasurat in totalitate in prezenta presei, iar ministrii cabinetului Ponta nu au avut nicio observatie la cele doua proiecte de acte normative. A doua rectificare bugetara pe anul 2012 este fundamentata pe o crestere economica revizuita in scadere la 1%, fata de nivelul de 1,2% luat in calcul la prima .

Guvernul urmeaza sa aprobe sambata a doua rectificare bugetara din 2012. Ministrii cauta bani pentru programele presuspendate de Comisia Europeana

Guvernul urmeaza sa se reuneasca, sambata, in sedinta pentru a aproba a doua rectificare bugetara din acest an, ministrii care gestioneaza programele presuspendate de catre CE avand sarcina ca, pana atunci, sa identifice in propriul buget si resurse prin care sa acopere cheltuielile aferente acestor proiecte. Fiecare minister va trebui sa isi asigure partea financiara pentru a continua aceste proiecte, incercand sa faca in buget loc pentru aceste cheltuieli. Trebuie sa fie identificate sumele, astfel incat proiectele sa nu fie blocate. Aceste este primul element ca si obligatie pentru fiecare ministru in parte si sambata, cand va fi sedinta de guvern, acest lucru va fi luat in calcul, a declarat consilierul de stat al premierului, Eugen Teodorovici, citat de Mediafax.

Guvernul a aprobat a doua rectificare bugetara din 2012: Bani mai putini la Cultura si Aparare, mai multi la Agricultura, Educatie, SRI

Guvernul a aprobat sambata proiectele de ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetului de stat si a bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2012. Ordonanta de rectificare bugetara prevede.

Guvernul a aprobat a doua rectificare bugetara din acest an in doar 15 minute

Guvernul a aprobat a doua rectificare bugetara din acest an intr-o sedinta care a durat doar aproximativ 15 minute si s-a desfasurat integral in fata jurnalistilor, cei mai multi bani fiind acordati agriculturii.

Guvernul imparte banii: Sambata are loc a doua rectificare bugetara din 2012

Guvernul se reuneste sambata in sedinta extraordinara pentru a aproba rectificarea bugetara, a doua in acest an. Premierul Victor Ponta afirma miercuri, la inceputul sedintei Executivului, ca la.

VIDEO UPDATE A doua rectificare bugetara din 2012, aprobata de Guvern in 15 minute. Veniturile bugetului de stat, mai mici cu peste un miliard lei

UPDATE 2 Guvernul a aprobat sambata a doua rectificare bugetara din acest an intr-o sedinta care, potrivit Mediafax, a durat circa 15 minute si s-a desfasurat integral in prezenta presei. Prin rectificare, Guvernul taie din cheltuielile acoperite de la bugetul de stat pentru Senat, CSM, ICCJ, televiziunea si radioul public si unele ministere, printre Apararea, si suplimenteaza alocarile la Agricultura, Sanatate, Administratie, Educatie, Justitie, Dezvoltare Regionala si Turism, SRI. UPDATE 1 Victor Ponta: Veniturile bugetului general consolidat au inregistrat o crestere de 7,2% fata de 2011. ] Practic aceasta crestere se datoreaza schimbarilor de la varful ANAF, in special. ] Varful doar inseamna un plus de incasari la bugetul de stat de 10%. 10% din incasarile fiscale se duceau la dl Blejnar si la cei cu care vorbea domnia sa pe la telefoane sau prin alte colturi de care nu am aflat inca.

Guvernul se reuneste sambata pentru a doua rectificare bugetara din 2012

Guvernul se reuneste sambata in sedinta, incepand cu ora 10:00, pentru a aproba a doua rectificare bugetara din acest an.

Guvernul a aprobat a doua rectificare bugetara in 15 minute

UPDATE Premierul le-a spus ministrilor ca bugetul pentru anul viitor trebuie sa fie realizat in proportie de 98%, inainte de alegeri, si le-a cerut sa pregateasca datele pentru buget, pe care sa il gandeasca multianual, si sa le transmita Ministerului Finantelor Publice MFP).

Guvernul aproba sambata rectificarea, ministrii cauta bani pentru programele presuspendate de CE

Guvernul se va reuni sambata in sedinta pentru a aproba a doua rectificare bugetara din acest an, ministrii care gestioneaza programele presuspendate de catre CE avand sarcina ca, pana atunci, sa identifice in propriul buget si resurse prin care sa acopere cheltuielile aferente acestor proiecte.

Guvernul aproba vineri a doua rectificare bugetara. Vezi care sunt modificarile aduse bugetului de stat

Premierul Victor Ponta i-a anuntat pe ministri ca Guvernul va aproba vineri a doua rectificare bugetara din acest an si le-a cerut ca, pana atunci, sa mai aiba o discutie cu reprezentantii Ministerului de Finante, pentru definitivarea proiectului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )