Libnet.ro
UNICEF

20:45

Stuart Ramsay, mesaj pe Twitter despre reportajul Sky News: Guvernul e pus in dificultate

Antena3 Antena3,
Stuart Ramsay, mesaj pe Twitter despre reportajul Sky News: Guvernul e pus in dificultate

Stuart Ramsay, autorul reportajului Sky News privind traficantii romani de arme, a scris, miercuri, pe Twitter, ca informatiile sunt reale, mentionand ca au loc arestari si ca Guvernul este pus. continuă pe Antena3

DIICOT confirma: Reportajul Sky News, o inscenare a jurnalistilor britanici (VIDEO)

Daniel Horodniceanu, seful DIICOT, a confirmat ca reportajul Sky News in care sunt prezentati un grup de asa-zisi traficanti de arme este unul contrafacut, arata B1 TV. Au fost indentificate.

Intermediarul cu traficantii de arme din reportajul Sky News recunoaste: Toate personajele din acest documentar sunt fictive. Am primit o remuneratie pentru actorie (VIDEO)

Intermediarul cu cei doi romani asa-zisi traficanti de arme care au participat la materialul Sky News a oferit declaratii despre modul de desfasurare si despre realizarea reportajului respectiv, arata B1 TV.

DIICOT, indoieli cu privire la reportajul Sky News despre romanii traficanti de arme: O ancheta este in desfasurare

Daniel Horodniceanu, seful DIICOT, a declarat ca institutia pe care o conduce a demarat o ancheta pentru a verifica informatiile lansate de catre jurnalistii de la Sky News cu privire la o intalnire a .

Politia Romana, reactie dupa reportajul Sky News: Armele sunt de vanatoare. Nu sunt date potrivit carora ele ar fi de contrabanda

Politia Romana transmite ca armele care apar in materialul Sky News despre posibile fapte de trafic de armament in Romania sunt unele de vanatoare si ca nu exista date care sa.

Romania reactioneaza pe cale diplomatica dupa reportajul Sky News. Mihalache: Este o facatura si o incercare de manipulare (VIDEO)

Romania va avea o reactie pe cale diplomatica cu privire la reportajul realizat de jurnalistii de la Sky News, reportaj prin care se arata un grup de traficanti de arme romani. Mai exact, ambasadorul.

Politia Romana sustine ca armele prezentate in reportajul Sky News sunt pusti de vanatoare detinute LEGAL

Politia Romana a anuntat luni ca, din primele verificari efectuate cu sprijinul altor institutii din sistemul de securitate nationala, a rezultat ca armele prezentate in reportajul televiziunii britanice Sky News fac parte din categoria armelor de vanatoare.

Seful DIICOT, despre ancheta Sky News: Nu excludem o tentativa de discreditare

Procurorul-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Bucuresti DIICOT), Daniel Horodniceanu, a declarat luni, ca, la prima vedere, armele prezentate in materialul realizat de Sky News, nu par a fi arme de razboi, ci de vanatoare. Astfel, el a precizat ca autoritatie nu exclud o tentativa de discreditare.

Reactia Ambasadei Romaniei la Londra dupa reportajul Sky News despre traficantii romani de arme

Ambasada Romaniei in Marea Britanie sustine ca a preluat informatiile primite de la Politia Romana legata de faptul ca armele care apar in reportajul Sky News sunt de vanatoare, nu de razboi, si le-a transmis postului britanic de televiziune ca drept la replica.

100 de minute: Reactia intermediarului din reportajul Sky News. Au spus ca filmeaza un documentar, cu personaje fictive

Perchezitii de amploare au avut loc in acesta noapte in sapte locatii din Bistrita Nasaud si Targu Mures, in dosarul traficului de arme deschis de DIICOT dupa ancheta celor de la Sky.

Seful DIICOT despre ancheta Sky News. Este de invidiat norocul unor jurnalisti care filmeaza traficanti mascati. Nu excludem o tentativa de discreditare

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) nu a deschis un dosar penal ca urmare a imaginilor difuzate de postul de televiziune britanic SkyNews in care apar doi romani care pretind ca vand arme. Seful DIICOT este de parere ca estede invidiat norocul unor jurnalisti care filmeaza efectiv cu camera in fata trei traficanti mascati, si ca nu exclude nicio varianta de discreditare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )