Libnet.ro
UNICEF

13:15

Studentii ii cer garantii lui Victor Ponta ca bugetul Educatiei va primi minim 6% din PIB.

România Liberă România Liberă,
Studentii ii cer garantii lui Victor Ponta ca bugetul Educatiei va primi minim 6% din PIB.

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) solicita o intalnire cu prim-ministrul Victor Ponta pentru a cere garantii ca bugetul alocat Educatiei pentru anul 2014 va fi cel putin 6% din PIB. ANOSR este ingrijorata de faptul ca in Strategia fiscal bugetara 2014-2016 este prevazuta o scadere a cheltuielilor Ministerului Educatiei Nationale, ceea ce ar putea afecta calitatea si functionalitatea sistemului de educatie din Romania. Mentinerea in conditii actuale a . continuă pe România Liberă

Delegatia Guvernului roman, condusa de Victor Ponta, a ajuns in Statele Unite

Delegatia Guvernului Romaniei, condusa de premierul Victor Ponta, a ajuns duminica seara in Statele Unite, urmand ca luni sa inceapa vizita oficiala la Washington, programata in perioada 21-23 octombrie. Zborul a decurs fara incidente si a durat 10 ore si 25 de minute, avionul aterizand la ora locala 18:45, anunta Agerpres. Seful Guvernului este insotit in vizita oficiala din SUA de ministrii Energiei, Constantin Nita, Afacerilor Externe, Titus Corlatean, Educatiei, Remus Pricopie, si Mediului, Rovana Plumb.

Victor Ponta le cere jandarmilor sa intervina in cazul protestelor atunci cand se trece linia rosie: Jandarmii sa activeze fara niciun fel de complex

Premierul Victor Ponta a afirmat vineri ca jandarmii au mandat din partea sa intervina in cazul protestelor, conform legii, atunci cand se trece linia rosie. Aveti din partea mea mandat, jandarmii sa activeze fara niciun fel de complex, cand este vorba de incalcarea legii, s-a adresat Victor Ponta ministrului de interne, Radu Stroe, la inceputul sedintei extraordinare de Guvern de vineri. Ponta a dat exemplul protestelor din Canada tot impotriva gazelor de sist, unde s-a intervenit dur. In momentul in care se trece linia rosie, si vorbim de agresiuni, amenintari, blocarea unor drumuri, aveti din partea mea mandat foarte clar de interventie conform legii, a mai spus Ponta.

Victor Ponta, in SUA: Guvernul e decis sa continue toate explorarile de gaze neconventionale/ Am primit intentii foarte clare de investitii din partea companiilor americane

Premierul Victor Ponta a afirmat luni, in Statele Unite, ca guvernul este decis sa continue explorarile de gaze neconventionale, respectiv gaze de sist, atat timp cat sunt respectate toate standardele de mediu. Intrebat de ziaristi daca s-a pus problema ca Chevron sa se retraga din Romania, Ponta a raspuns: Nici vorba de retras din Romania. Premierul sustine ca a primit intentii foarte clare de investitii din partea companiilor americane. El s-a intalnit la Washington cu reprezentantii companiilor Motorola, Hewlett-Packard, HP, ExxonMobil, Chevron, IBM.

Victor Ponta, interviu pentru Wall Street Jurnal: Prioritatea mea absoluta este mentinerea deficitului sub 3%/ GFR a fost prinsa in 'jocurile politice' ale presedintelui si nu si-a mai putut onora obligatiile/Trebuie sa profitam de resursele naturale

Romania va tine sub control cheltuielile publice, in ciuda alegerilor care urmeaza, si va continua sa vanda active, a afirmat vineri premierul Victor Ponta, intr-un interviu acordat publicatiei americane ' Wall Street Journal', pe fondul temerilor privind dezacordurile interne profunde referitoare la directia politicii tarii, citeaza Agerpres. Vorbind despre privatizarea CFR, Ponta a aruncat vina pe presedintele Basescu sustinand ca ca GFR a fost prinsa in 'jocurile politice' ale presedintelui si nu si-a mai putut onora obligatiile. Seful guvernului a afirmat ca inca nu este increzator ca Parlamentul va aproba proiectul Rosia Montana, dar ca `'trebuie sa facem ceea ce fac toate statele moderne din Europa si din alte regiuni ale lumii - profita de resursele lor naturale'.

Victor Ponta: Astazi voi prezenta exact programul vizitei in Statele Unite ale Americii

Premierul Victor Ponta a anuntat ca vineri dupa-masa va prezenta programul vizitei sale in Statele Unite de saptamana viitoare. Deoarece va fi plecat toata saptamana, vineri a avut loc o sedinta extraordinara de Guvern. Mai sunt cateva puncte pe ordinea de zi, deoarece saptamana viitoare nu vom avea sedinta miercuri, voi fi in Statele Unite. De abia vineri, pe 25, este sedinta de Guvern. Astazi dupa-amiaza o sa sustin o declaratie de presa pentru a prezenta exact programul vizitei in Statele Unite ale Americii. Intre timp, insa, Guvernul ramane la treaba, a spus Ponta.

Victor Ponta, in SUA: Guvernul este decis sa continue explorarile de gaze neconventionale. Nici vorba de retragerea Chevron

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in cadrul vizitei sale in SUA, ca Guvernul este decis sa continue explorarile de gaze neconventionale, atat timp cat sunt respectate toate standardele de mediu. Guvernul.

Victor Ponta, in SUA: Guvernul este decis sa continue explorarile de gaze neconventionale. Nici vorba de retragerea Chevron (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in cadrul vizitei sale in SUA, ca Guvernul este decis sa continue explorarile de gaze neconventionale, atat timp cat sunt respectate toate standardele de mediu. Guvernul.

Victor Ponta, in SUA: Guvernul e decis sa continue toate explorarile de gaze neconventionale

Premierul Victor Ponta a afirmat luni, in Statele Unite, ca guvernul este decis sa continue explorarile de gaze neconventionale atat timp cat sunt respectate toate standardele de mediu.

Victor Ponta, in SUA: Romania are potential nevalorificat, suntem guvern pro-business

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri, ca relatia politico-militara cu SUA functioneaza perfect, iar relatia economica trebuie sa se situeze in aceeasi termeni, intrucat Romania are un potential inca.

Premierul Victor Ponta si un subsecretar pentru comert al SUA le-au vorbit oamenilor de afaceri americani despre predictibilitatea economica a Romaniei

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la o intalnire cu oameni de afaceri americani, unde a fost insotit de subsecretarul de stat pentru comert international ministru adjunct, n. r. ), Francisco Sanchez, ca relatiile politice si militare cu SUA sunt aproape perfecte iar Romania isi doreste ca relatiile economice cu Statele Unite sa ajunga la acelasi nivel, potrivit corespondentului Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )