Libnet.ro
UNICEF

05:15

Studentii UBB vor face practica la Emerson

România Liberă România Liberă,
Studentii UBB vor face practica la Emerson

Cea mai mare universitate din Romania, Universitatea Babes-Bolyai, a semnat un parteneriat cu cel mai important investitor din judetul Cluj, Emerson. Ca urmare a acestui parteneriat, cel putin 45 dintre studentii universitatii clujene vor putea efectua stagii platite sau nu de practica profesionala in cadrul echipei Emerson. continuă pe România Liberă

Studentii clujeni vor face practica la una dintre cele mai importante companii din lume

UBB a semnat joi, 25 septembrie, un parteneriat cu Emerson prin care compania va oferi internship-uri si programe de training, create cu scopul de a creste potentialul de dezvoltare profesionala a studentilor. Parteneriatul exista de 7 ani, dar anul acesta este primul cand se si parafeaza un contract.

Barack Obama: Statele Unite vor face totul pentru distrugerea grupului terorist Stat Islamic

Presedintele american, Barack Obama, a salutat forta coalitiei care a inceput sa efectueze raiduri aeriene in Siria, dand asigurari ca Statele Unite vor face totul pentru distrugerea grupului terorist sunnit.

Presedintele Obama spune ca SUA vor face totul pentru distrugerea grupului terorist Stat Islamic

SUAvor face totul pentru a distruge gruparea terorista Stat Islamic, a declarat, marti, presedintele american Barack Obama. Forta coalitiei demonstreaza clar ca nu este vorba doar de un razboi al.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )