Libnet.ro
UNICEF

15:30

Studiu: Anul 2018 a cunoscut unele dintre cele MAI MARI temperaturi de pana acum

B1 B1,
Studiu: Anul 2018 a cunoscut unele dintre cele MAI MARI temperaturi de pana acum

Datorita gazelor cu efect de sera, anul 2018 a fost al patrulea cel mai cald an, in 2020 urmand a se inregistra noi temperaturi record, se arata intr-un studiuconceput decercetatorii din. continuă pe B1

S-a deschis una dintre cele mai mari partii de schi din Romania. Investitie de peste 71 milioane de lei

Partia de schi de la Campulung Moldovenesc, judetul Suceava, inceputa in anul 2009, a fost deschisa pe 5 ianuarie, in prezenta ministrului Turismului, Bogdan Trif. Partia are aproape 3 kilometri, iar investitia se ridica la peste 71 de milione de lei.

Retrospectiva. Deschiderea Sezonului Romania-Franta, unul dintre cele mai importante programe culturale din 2018

Targurile de carte de la Paris, Madrid, Leipzig, o serie de evenimente dedicate sarbatoririi Centenarului Marii Uniri de la 1 decembrie 1918, deschiderea Sezonului Romania-Franta si pregatirea participarii Romaniei ca tara invitata la Festivalul International de Arte Europalia 2019 s-au numarat printre prioritatile Institutului Cultural Roman ICR) in anul 2018.

Acum poti descarca gratuit unul dintre cele mai bune jocuri lansate in 2017

Jocurile gratuite sunt binevenite oricand, dar cand si jocuri premiate sunt oferite gratis atunci chiar merita vezi despre ce este vorba. Magazinul de jocuri al celor de la Epic Games s-a lansat.

Thailanda se pregateste de furtuna tropicala Pabuk, una dintre cele mai puternice din ultimele decenii

Autoritatile thailandeze au suspendat serviciile de feriboturi si au inceput sa evacueze oamenii din zonele ce vor fi afectate de furtuna tropicala Pabuk, temandu-se ca aceasta ar putea fi cea mai puternica din ultimii 30 de ani.

Aproape 7.000 de copiii s-au nascut la Cluj-Napoca in 2018. Care sunt cele mai des alese nume

In anul 2018 s-au nascut la Cluj-Napoca 6. 667 copii, dintre care 3. 290 fete si 3. 377 baieti, precizeaza primaria orasului. De asemenea, anul trecut au fost emise 2. 504 acte de casatorie si aproape 5. 000 de acte de deces.

Cele mai urmarite emisiuni de divertisment in Romania in 2018

Emisiunile de divertisment ale televiziunilor din Romania au fost cele mai urmarite programe TV anul trecut. Iata cine a atras cei mai multi telespectatori.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN ANUL 2018 Nuclearelectrica - liderul randamentelor din BET

Actiunile producatorului de energie electrica Nuclearelectrica SNN), care au marcat o crestere de 13,78%, in raport cu moneda unica europeana, in anul tocmai incheiat intervalul 29 decembrie 2017 - 31 decembrie 2018), reprezinta titlurile cu cel mai bun randament din cadrul indicelui BET, al celor mai lichizi cincisprezece emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a consemnat o retragere de 4,86%, in perioada mentionata, desi, in data de 11 decembrie, BET afisa o apreciere de 10,38%.

Top 10 cele mai bune aparitii de la Golden Globes 2019

Editia de anul acesta a premiilor Golden Globes a adunat cele mai mari nume din industria cinematografica, iar acestea au imbracat tinute extravagante, sofisticate si unice. Iata care este topul celor mai frumoase aparitii vestimentare de la Golden Globes, conform specialistilor de la Harpers Bazaar US.

Cele mai grave probleme ale Serbiei sunt somajul, coruptia si Kosovo

Potrivit a 81% dintre intervievati, standardul de viata scazut si somajul, precum si coruptia si criminalitate sunt cele mai grave probleme cu care se confrunta Serbia arata rezultatele sondajului de opinie realizat de cotidianul belgradean Politika si Agentia Faktor Pus, transmite Rador.

Vulnerabilitatile Romaniei, conform raportului anual al CIA. Evaziunea fiscala si conditiile din spitale, printre cele mai importante

Romania e descrisa cu informatii extrem de precise dintr-o gama larga de domenii de la istorie si geografie pana la economie, resurse naturale, comunicatii, transporturi sau problemele legate de traficul international de droguri, in raportul anual pe 2018 The World Factbook, realizat de Central Intelligence Agency CIA). Cele mai interesante date sunt legate de vulnerabilitatile economiei si de rolul Romaniei in transportul heroinei din Asia.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )