Libnet.ro
UNICEF

21:45

STUDIU. Obezitatea extrema reduce riscul de viata mai mult decat fumatul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
STUDIU. Obezitatea extrema reduce riscul de viata mai mult decat fumatul

Obezitatea extrema reduce speranta de viata mai mult decat fumatul si poate sa provoace accidente vasculare cerebrale si alte maladii grave, potrivit unui studiu ce a fost publicat in PLOS Medicine, informeaza huffingtonpost. com. continuă pe Wall-Street Ro

Obezitatea extrema reduce speranta de viata mai mult decat fumatul

Obezitatea extrema reduce speranta de viata mai mult decat fumatul, este un concluzia unei analize internationale citate de Mediafax.

VIDEO REZULTATE BAC 2014 OLT Conducerea ISJ Olt, dupa afisarea rezultatelor: Ne asteptam la mai mult

Rezultatele partiale in judetul Olt la Bacalaureat 2014 inaintea depunerii contestatiilor, sesiunea iunie-iulie, releva ca au promovat probele examenului 48,55% dintre liceenii care s-au prezentat. Procentul este mai mare decat anul trecut cu aproape patru la suta si scoate Oltul din zona rusinii unde s-a aflat in ultimii doi ani, cand a ocupat unul din ultimele locuri pe tara ca si promovare la acest examen.

Laptele de vaca, mai mult cu 19,6% in mai fata de aprilie

Cantitatea de lapte de vaca colectata de la exploatatiile agricole si centrele de colectare de catre unitatile procesatoare a crescut, in mai 2014, atat fata de luna precedenta cu 19,6%, 16. 659 tone), cat si fata de luna similara a anului trecut cu 17,4%, respectiv 15. 081 t), informeaza Institutul National de Statistica INS).

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3836 seconds )