Libnet.ro
UNICEF

12:00

Studiu: Preturile locuintelor din Romania, a patra cea mai mare scadere din 45 piete din lume

B1 B1,
Studiu: Preturile locuintelor din Romania, a patra cea mai mare scadere din 45 piete din lume

Preturile locuintelor din Romania au scazut in primul trimestru cu 4%, fata de 9,25% cu un an inainte, potrivit unui studiu realizat de portalul globalpropertyguide. com pe baza preturilor medii, ajustate cu . continuă pe B1

Preturile locuintelor din Romania, a patra cea mai mare scadere din 45 piete din lume

Preturile locuintelor din Romania au scazut in primul trimestru cu 4%, fata de 9,25% cu un an inainte, potrivit unui studiu realizat de portalul globalpropertyguide. com pe baza preturilor medii, ajustate cu.

Romania are cea mai mare crestere a inmatricularilor de autoturisme noi din UE

Romania a inregistrat in luna mai cel mai puternic avans al inmatricularilor de autoturisme noi din UE, de 46,1%, la 6. 001 masini. in acelasi timp, Dacia se situeaza printre primele marci de pe piata auto europeana dupa cresterea vanzarilor.

Romania, departe de un nou boom imobiliar: preturile locuintelor, locul patru in topul scaderilor

Preturile locuintelor din Romania au inregistrat in primul trimestru o scadere de 4%, fata de 9,25% anul trecut, potrivit unui studiu realizat de portalul globalpropertyguide. com pe baza preturilor medii, ajustate cu inflatia. Astfel, Romania a.

Romania, pe locul patru in lume la scaderea pretului locuintelor

Preturile locuintelor din Romania au scazut, in primul trimestru, cu 4%, fata de 9,25% cu un an inainte, arata datele unui studiu realizat de portalul globalpropertyguide. com pe baza preturilor medii, ajustate cu inflatia. Romania a inregistrat a patra cea mai mare scadere din cele 45 de piete analizate.

Un nou studiu confirma camera Galaxy S5 ca fiind cea mai buna

Cei de al DxOMark reprezinta autoritatea care a confirmat, cel mai recent, camera Galaxy S5 ca fiind cea mai buna la ora actuala. intr-o perioada in care rezultatele in benchmark-uri sunt masluite intr-un mod agresiv de majoritatea producatorilor de smartphone-uri cu Android, singurul test obiectiv care mai ramane in picioare, pe langa autonomie, este abilitatea de captura. Desi notiunea de fotografie frumoasa este una subiectiva, din cauza faptului ca unii preferam culori mai saturate, alti culori mai naturale sau mai [].

Raiffeisen prognozeaza o imbunatatire a rezultatului operatiunilor din Romania in acest an

Raiffeisen Bank International RBI) a inclus Polonia, Romania si Cehia pe lista tarilor in care asteapta o imbunatarire a rezultatelor. Un alt obiectiv al grupului austriac este reducerea dependentei de divizia din Rusia, cea mai profitabila piata a.

ADMITERE LICEU 2014 Care este cea mai populara specializare

Peste 164. 000 locuri la liceele din intreaga tara sunt puse la dispozitie, anul acesta, absolventilor de clasa a VIII-a, conform brosurilor publicate de Ministerul Educatiei, iar specializarea Mate-Info de la profilul Real este cea mai cautata.

EXCLUSIV Cum au fost furate medaliile Laviniei Milosovici, cea mai valoroasa gimnasta romanca a anilor 1990

Locuinta Laviniei Milosovici, cunoscuta ca Milo in lumea gimnasticii si considerata cea mai valoroasa gimnasta romanca a anilor 1990, avand in palmares 19 medalii mondiale si olimpice, a fost in urma cu 22 de ani tinta celui mai cunoscut hot din Turnu Severin.

Cea mai ametitoare statistica: China a folosit in ultimii trei ani mai mult ciment decat a folosit SUA in 100 de ani

China, a doua cea mai puternica economie a lumii, a devenit in ultimii ani una dintre cele mai importante piete a constructiilor, o regiune care nu a cunoscut criza, lucru datorat in special dezvoltarii continue din ultimii ani.

VIDEO Bullets over Lipscani, cea mai buna comedie din Centrul vechi, se joaca joi la Godot

Bullets over Lipscani, dupa Woody Allen, cea mai premiata comedie din teatrul independent, revine joi, la ora 22:00, la Godot Cafe Teatru. Cele doua personaje principale - detectivul si tanara femeie misterioasa care il angajeaza pentru a-l gasi pe Dumnezeu a carui existenta trebuie demonstrata daca vrea sa obtina o nota mare la lucrarea sa de masterat) - mitraliaza replici cu aceeasi usurinta cu care gloantele le scapa din revolverul ascuns fie in buzunarul trenciului de detectiv, fie printre blanurile studentei care isi schimba mereu identitatea.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )