Libnet.ro
UNICEF

07:15

Studiu: in ce zona a Europei traiesc cei mai fericiti oameni. Care sunt motivele de satisfactie

România Liberă România Liberă,
Studiu: in ce zona a Europei traiesc cei mai fericiti oameni. Care sunt motivele de satisfactie

Nivelul de satisfactie al locuitorilor din orasele europene inregistreaza variatii importante de la o zona la alta, cei mai fericiti fiind europenii din Scandinavia, iar cei mai nefericiti se declara cei din partea de sud-est a Europei, releva un articol din editia de joi a publicatiei The Telegraph, realizat pe baza unui studiu al Comisiei Europene, citat de Agerpres. continuă pe România Liberă

A murit Sergiu Dumitrescu, unul dintre cei mai apreciati oameni de cultura din Galati

Artistul plastic implinise 61 de ani pe 23 decembrie si ocupa functia de manager al Centrului Cultural Dunarea de Jos din Galati. Decesul lui Sergiu Dumitrescu a fost provocat de o veche afectiune cardiaca care s-a agravat.

Unul dintre cei mai mari masterchefi ai lumii, Benoit Violier, a fost gasit mort / Politia afirma ca ar putea fi vorba de o sinucidere

Unul dintre cei mai mari masterchefi ai lumii, franco-elvetianul Benoit Violier, care conducea celebrul restaurant l'Hotel de Ville de Crissier din Elvetia, a murit la varsta de 44 de ani, primele indicii aratand ca ar fi vorba de o sinucidere, scrie AFP.

Trei pasi pentru o sanatate de fier: cei mai puternici antioxidanti care curata colonul intoxicat si-l apara de cancer

Un colon intoxicat are consecinte nefaste asupra organismului. Cea mai la indemana metoda, alaturi de 30 de minute de miscare zilnic si fara excese de grasime, este o alimentatie sanatoasa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )