Libnet.ro
UNICEF

00:07

A murit Sergiu Dumitrescu, unul dintre cei mai apreciati oameni de cultura din Galati

Adevărul Adevărul,
A murit Sergiu Dumitrescu, unul dintre cei mai apreciati oameni de cultura din Galati

Artistul plastic implinise 61 de ani pe 23 decembrie si ocupa functia de manager al Centrului Cultural Dunarea de Jos din Galati. Decesul lui Sergiu Dumitrescu a fost provocat de o veche afectiune cardiaca care s-a agravat. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai mari masterchefi ai lumii, Benoit Violier, a fost gasit mort / Politia afirma ca ar putea fi vorba de o sinucidere

Unul dintre cei mai mari masterchefi ai lumii, franco-elvetianul Benoit Violier, care conducea celebrul restaurant l'Hotel de Ville de Crissier din Elvetia, a murit la varsta de 44 de ani, primele indicii aratand ca ar fi vorba de o sinucidere, scrie AFP.

Unul dintre cei mai buni hackeri iti explica cum sa te feresti de el

Conferinta de la Usenix Enigma pe tema securitatii in San Francisco e poate unul dintre cele mai asteptate evenimente din domeniu. Rob Joyce, unul dintre cei mai buni hackeri, a preluat misiunea de a le explica unor profesionisti in securitate si academiceni cum sa ii pastreze pe cei ca el departe de sistemele lor. Pentru [].

Unul dintre cei mai importanti lideri ai Mafiei calabreze a fost asasinat

Rocco Zito, in varsta de 87 de ani, a fost asasinat in locuinta sa din Toronto. Zito a fost unul sintre seniorii Ndeangheta, mafia calabreza, pentru ca apoi sa devina unul dintre cei mai influenti mafioti din.

A murit un regizor urias: Jacques Rivette VIDEO

Unul dintre cei mai importanti autori de film din intreaga istorie a cinematografului, francezul Jacques Rivette, a incetat azi, 29 ianuarie, din viata, la varsta de 87 de ani. Membru de baza al noului val francez din anii 50-60, fost critic al revistei Cahiers du Cinema, Rivette a fost unul din autorii esentiali ai miscarii, dar cu cel mai redus succes de public. Din grupul legendar de regizori, au mai ramas in viata Godard si Agnes Varda.

Constanta Vintila-Ghitulescu, istoric: in Romania, tot omul se viseaza profesor universitar INTERVIU

Constanta Vintila-Ghitulescu, unul dintre cei mai apreciati istorici la ora actuala, considera ca educatia este temelia progresului, dar ca sistemul academic romanesc este dominat de invidie si impostura. Cartile despre istoria cotidiana a perioadei fanariote si post-fanariote, ca si consultanta istorica pentru celebrul film Aferim!, ii permit sa aiba niste concluzii deloc magulitoare si asupra prezentului nostru nesatisfacator.

Cea mai puternica invatatura a parintelui Ilarion Argatu: rugaciunea care dezleaga tot ce a fost legat si implineste dorinte

Iubit de credinciosi, dar detestat in aceeasi masura de autoritatile comuniste si condamnat chiar la inchisoare pe viata, parintele Ilarion Argatu a fost unul dintre cei mai importanti duhovnici ai Ortodoxiei. Sfaturile sale pentru credinciosi au fost cuprinse intr-o serie de lucrari religioase.

Valentino Rossi in juriul Masterchef Italia. Unul dintre concurenti in pragul lesinului de emotie (video)

Concurentii de la Masterschef Italia au avut parte de o surpriza de proportii cand in show-ul culina de televiziune si-a facut aparitia Valentino Rossi la ghidonul unei motociclete de motocros. Pentru unul dintre concurenti, fan declarat al Doctorului, prezenta lui Rossi a generat emotii de nestavilit. Vedeti mai jos imaginile.

Motivul pentru care unul dintre cele mai controversate personaje din Timisoara a fost lasat in libertate. Procurorul care a cerut arestarea a frizat abuzul

Razvan Nedelcu, patronul firmei ingerii Galbeni, a ajuns unul din cele mai controversate personaje din Timisoara pentru haiducia pe care a instituit-o in parcarile pe care le detine. Procurorii i-au pus pe Nedelcu si sotia sa sub acuzare pentru santaj in 16 dosare si au cerut arestarea. Judecatorii au respins cererea de arestare, aratand ca procurorii nu au probe.

Unul dintre ranitii din Colectiv se declara extrem de dezamagit de statul roman

Unul dintre tinerii raniti in incendiul din clubul Colectiv, Costi Radoi, se declara extraordinar de dezamagit de statul roman, pe care il califica drept foarte bandit.

Cei mai cunoscuti interlopi din Romania au ajuns la Hollywood! Camatarii, amintiti intr-un film cu Bruce Willis

Cei mai cunoscuti interlopi din Romania au ajuns la Hollywood! Camatarii sunt amintiti intr-un film de actiune cu Bruce Willis. in The Extraction, scenaristii se ajuta de un membru fictiv al clanului ca sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2057 seconds )