Libnet.ro
UNICEF

07:30

UE si SUA adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Adevărul Adevărul,
UE si SUA adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Liderii americani si europeni au convenit luni sa impuna noi sanctiuni de natura economica, militara si energetica Rusiei, in contextul in care Ucraina a denuntat o mobilizare din ce in ce mai puternica a separatistilor prorusi din estul tarii, informeaza Reuters. continuă pe Adevărul

UE adopta noi sanctiuni impotriva unor oameni de afaceri apropiati de Vladimir Putin

Uniunea Europeana a decis luni sa inghete activele unui om de afaceri rus, acuzat ca a beneficiat de pe urma anexarii Crimeei, si vrea sa sanctioneze in acelasi mod alti trei oligarhi apropiati de presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat o sursa diplomatica, citata de AFP. Identitatile persoanelor si entitatilor vizate de sanctiuni vor fi publicate miercuri, in Jurnalul Oficial al UE.

UE adopta noi sanctiuni impotriva unor oameni de afaceri apropiati de Vladimir Putin

Uniunea Europeana a decis luni sa inghete activele unui om de afaceri rus, acuzat ca a beneficiat de pe urma anexarii Crimeei, si vrea sa sanctioneze in acelasi mod alti trei oligarhi apropiati de presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat o sursa.

UE adopta noi sanctiuni impotriva unor oameni de afaceri apropiati de Vladimir Putin

Uniunea Europeana a decis ieri sa inghete activele unui om de afaceri rus, acuzat ca a beneficiat de pe urma anexarii Crimeei, si vrea sa sanctioneze in acelasi mod alti trei oligarhi apropiati de presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat o sursa diplomatica, citata de AFP.

Puterile occidentale anunta ca vor adopta noi masuri impotriva Rusiei, in urma unei convorbiri telefonice intre Barack Obama si liderii europeni

Liderii Statelor Unite, Marii Britanii, Germaniei, Frantei si Italiei au convenit luni, in urma unei teleconferinte, sa adopte noi masuri impotriva Rusiei, pe fondul crizei ucrainene, a anuntat presedintia franceza, citata de Reuters.

Hollande, Obama, Merkel, Cameron si Renzi pledeaza pentru sanctiuni coordonate impotriva Rusiei

Liderii francez, american, german, britanic si italian s-au declarat luni favorabili unor sanctiuni coordonate impotriva Rusiei, acuzata ca livreaza in continuare arme separatistilor din estul Ucrainei, potrivit unor comunicate.

Franta, Germania, SUA, Marea Britanie si Italia vor sanctiuni coordonate impotriva Rusiei

Franta, Germania, SUA, Marea Britanie si Italia s-au declarat in favoarea unor sanctiuni coordonate impotriva Rusiei pentru ca aceasta din urma ar fi livrat arme separatistilor din estul Ucrainei.

Hollande, Obama, Merkel, Cameron si Renzi pledeaza pentru sanctiuni coordonate impotriva Rusiei

Francois Hollande, Barack Obama, Angela Merkel, David Cameron si Matteo Renzi Alors s-au declarat luni favorabili unor sanctiuni coordonate impotriva Rusiei, acuzata ca livreaza in continuare arme.

Vladimir Putin cere Rusiei sa-si limiteze importurile militare, in contextul unor posibile noi sanctiuni europene

Presedintele rus Vladimir Putin a cerut luni complexului militar sa-si limiteze importurile, in conditiile in care Uniunea Europeana se pregateste sa impuna Rusiei noi sanctiuni, care vor viza inclusiv vanzare de arme si tehnologii sensibile, scrie AFP.

Statele UE au ajuns la un acord pentru a impune sanctiuni economice Rusiei

Ambasadorii Uniunii Europene au ajuns, marti, la un acord privind impunerea de sanctiuni economice impotriva Rusiei. Sanctiunile urmeaza sa vizeze industria petroliera, apararea si tehnologiile sensibile,.

Statele membre UE, acord pentru impunerea unor sanctiuni economice Rusiei

Ambasadorii Uniunii Europene au ajuns la un acord, marti, privind impunerea unor sanctiuni economice Rusiei, informeaza agentiile de presa Reuters, DPA si AFP, citate de Agerpres. Sanctiunile vor viza industria petroliera, apararea si tehnologiile sensibile .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )