Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA: Avion evacuat in statul Ohio, din cauza unei alerte cu bomba

B1 B1,
SUA: Avion evacuat in statul Ohio, din cauza unei alerte cu bomba

Un avion al companiei aeriene American Airlines a fost evacuat de urgenta luni dupa-amiaza pe aeroportul din Columbus, in statul american Ohio, din cauza unei alerte cu bomba. Avionul, de tip Boeing MD80, decolase. continuă pe B1

SUA: Avion evacuat in statul Ohio, din cauza unei alerte cu bomba.

Un avion al companiei aeriene American Airlines a fost evacuat de urgenta, luni dupa-amiaza, pe aeroportul din Columbus, in statul american Ohio, din cauza unei alerte cu bomba, conform B1 TV. Avionul Boeing MD80, decolase din Dallas si avea la bord 133 de pasageri si cinci membri ai echipajului. La fata locului se afla agenti FBI si echipe de genisti, relateaza AFP. La originea alertei de securitate s-ar afla un apel telefonic anonim, care indica prezenta unei bombe la bordul acestui .

Avion evacuat in statul american Ohio, din cauza unei alerte cu bomba

Un avion apartinand companiei aeriene American Airlines a fost evacuat de urgenta luni dupa-amiaza pe aeroportul din Columbus, in statul american Ohio, din cauza unei alerte cu bomba, relateaza NBC News.

Antonescu: E jenant ca Basescu, cu Tricolorul in spate, l-a mascarit pe Ponta din cauza ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica seara, la RTV, ca este jenant ca presedintele Traian Basescu, cu Tricolorul in spate, a facut o conferinta de presa si l-a mascarit pe premier din cauza fiicei sale, Ioana Basescu. Crin Antonescu a subliniat ca din punct de vedere politic scandalul creat de atribuirea de catre CEC a unui credit ipotecar Ioanei Basescu este un semnal nefast, iar modul in care a raspuns Traian Basescu criticilor este jenant. In momentul in care .

Victor Ponta: Aderarea Romaniei la Schengen, amanata din cauza extremismului si sovinismului

Aderarea tarii noastre la spatiul Schengen a fost amanata, din nou, din cauza unui amalgam de lucruri care tin de extremism si de sovinism, a declarat premierul Victor Ponta, prezent la Bruxelles impreuna cu premierul Moldovei, citat de Antena 3.

Cel putin sase morti si 20.000 de persoane evacuate din cauza inundatiilor in Vietnam

Cel putin sase persoane au murit, iar alte 20. 000 au fost evacuate, in aceast saptamana, din cauza inundatiilor puternice din centrul Vietnamului, potrivit autoritatilor locale, citate de AFP. Inundatiile.

Peste 2,6 milioane de automobile Volkswagen, rechemate in service din cauza unor defectiuni

Volkswagen recheama peste 2,6 milioane de automobile din toata lumea in service din cauza unor defectiuni. Dintre acestea, aproximativ 800. 000 de masini Tiguan ar putea avea defecte la sistemul de iluminat si.

Actrita de telenovele Karla Alvarez a murit la varsta de 41 de ani, din cauza anorexiei si bulimiei

Actrita mexicana Karla Alvarez, cunoscuta pentru rolurile negative din telenovele, a murit la varsta de 41 de ani, din cauza unei insuficiente respiratorii. Procurorul General al orasului Mexic a confirmat ca moartea prematura a actritei a fost direct legata de lupta ei cu anorexia si bulimia, dupa cum informeaza site-ul latintimes. com.

Mitica Dragomir rateaza meciul din Grecia din cauza unor probleme de sanatate.

Fostul presedinte al LPF, Dumitru Dragomir, nu a mai facut deplasarea la Atena pentru a urmari meciul Grecia-Romania, din play-off-ul Cupei Mondiale, din cauza unor probleme de sanatate, informeaza Mediafax. Pana la 13. 30 totul era in regula, dar m-a sunat apoi si mi-a spus ca nu mai poate veni din cauza unor probleme stomacale si ca ii este rau, patronul clubului Astra Giurgiu, Ioan Niculae. Echipa Romaniei va intalni in aceasta seara, de la ora 21. 45, la Pireu, reprezentativa Greciei, in .

Cum a fost rastignit un arheolog din cauza comorii lui Brancoveanu.

Unul dintre miturile care ii insufleteste de sute de ani pe cautatorii de comori este cel al comorii domnitorului Constantin Brancoveanu. In epoca, la inceputul secolului al XVIII-lea, voievodul muntean era unul dintre cei mai bogati principi ai Europei. Imensa sa bogatie a starnit pizma si, in mare masura, a contribuit si la mazilirea lui Constantin Brancoveanu. Tradat de boieri, scos din domnie de imbrohorul trimis de sultanul otoman, Constantin Brancoveanu a fost luat prizonier impreuna cu .

Marea Britanie: O adolescenta de 14 ani a murit din cauza unui tampon

O adolescenta de 14 ani din Marea Britanie a murit dupa ce a folosit pentru prima data un tampon intern, respectand modalitatea de utilizare recomandata, relateaza DailyMail. La scurt timp, Natasha Scott.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )