Libnet.ro
UNICEF

16:15

SUA: Un barbat pe nume Eduard Florea a fost arestat de FBI. Ar fi pregatit o caravana armata care sa se indrepte catre Washington D.C.

B1 B1,
SUA: Un barbat pe nume Eduard Florea a fost arestat de FBI. Ar fi pregatit o caravana armata care sa se indrepte catre Washington D.C.

Un barbat pe nume Eduard Florea a fost arestat de FBI dupa ce ar fi fost implicat intr-un plan privind un nou asalt al Capitoliului. in varsta de 40 de ani, barbatul a fost prins in urma unor perchezitii FBI de. continuă pe B1

Violente la Capitoliu: FBI aresteaza un barbat pe nume Eduard Florea si investigheaza posibilitatea organizarii unei caravane armate care sa ajunga la DC

Un barbat a fost arestat dupa ce FBI a perchezitionat marti seara o casa din Queens, in urma amenintarilor online care ar fi fost postate in urma revoltelor de saptamana trecuta de la Capitoliul SUA, au spus oficialii, potrivit NBC New York.

Cine este Eduard Florea, romanul arestat de FBI pentru ca pregatea o caravana armata de sustinere a presedintelui Donald Trump

Printre cei arestati pentru volentele care au avut loc la Capitoliul american se numara si un barbat cu origini romanesti. Este vorba despre Eduard Florea, arestat dupa ce FBI a perchezitionat marti seara o c.

Un barbat de origine romana, arestat de FBI dupa ce a incercat sa mobilizeze o caravana armata spre Washington

Un barbat pe nume Eduard Florea a fost arestat dupa perchezitii efectuate in Queens, New York, in cadrul unei anchete vizand noi amenintari armate la adresa membrilor Congresului american.

Cine este Eduard Florea, romanul arestat de FBI in SUA dupa ce i-a amenintat cu moartea pe rivalii lui Trump

Autoritatile americane au anuntat ca printre cei arestati in urma violentelor de la Capitoliu se afla si un roman, membru important al unei organizatii neofasciste din Statele Unite. Perchezitiile care au precedat arestarea au fost facute in baza unui mandat emis intr-o investigatie ce vizeaza ameninintari de securitate formulate online.

Un roman banuit ca pregatea un atentat la Washington a fost arestat in SUA. Ce a gasit FBI in casa lui

Eduard Florea a fost arestat dupa ce FBI a perchezitionat casa sa din Queens. Se presupune ca romanul, impreuna cu mai multi prieteni, pregateau un atac armat in Washington.

QAnon Shaman a fost arestat. Cine este Jake Angeli

Acuzat ca a patruns ilegal in Capitoliu in timpul luarii cu asalt a Congresului de catre simpatizanti ai lui Donald Trump, QAnon Shaman a fost arestat sambata. Iata cine este Jake Angeli.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )