Libnet.ro
UNICEF

10:00

SUA: Cel putin sapte persoane, suspecte de Ebola, in carantina

România Liberă România Liberă,
SUA: Cel putin sapte persoane, suspecte de Ebola, in carantina

Dupa ce au avut contacte cu o asistenta medicala din Texas bolnava de Ebola cel putin sapte persoane au fost plasate, in mod voluntar, in carantina in statul american Ohio. Potrivit postului local WKYC, cinci persoane au fost plasate in carantina la un spital din comitatul Summit, iar alte doua in zona Cuyahoga, in apropierea orasului Cleveland. continuă pe România Liberă

Cel putin sapte persoane suspecte de Ebola, in carantina in Ohio

Cel putin sapte persoane au fost plasate in mod voluntar in carantina in statul american Ohio, dupa ce au avut contacte cu o asistenta medicala din Texas bolnava de Ebola. Potrivit postului local WKYC,.

Atentat cu masina-capcana intr-un cartier siit din Bagdad. Cel putin 15 persoane au murit

Cel putin 15 persoane au fost ucise intr-un atentat cu masina-capcana care a avut loc marti, intr-un cartier siit din Bagdad, anunta surse medicale citate de AFP, potrivit Mediafax. Mai multi agenti de.

Atentat cu masina-capcana la Bagdad. Cel putin 21 de persoane au murit

Update 23. 30 - Cel putin 21 persoane, intre care un deputat siit, au fost ucise intr-un atentat cu masina-capcana comis marti intr-un cartier siit din Bagdad, anunta surse medicale citate de AFP, potrivit Med.

SUA: Sapte persoane care ar putea avea Ebola au fost plasate in carantina, in Ohio

Cel putin sapte persoane au fost plasate in mod voluntar in carantina in statul american Ohio dupa ce au avut contacte cu o asistenta medicala din Texas bolnava de Ebola, relateaza WKYC. Potrivit cursei.

Cel putin 24 de alpinisti straini si ghizi nepalezi au murit in urma viscolului din Himalaya

Viscolul care a afectat marti partea nepaleza a Masivului Himalaya a provocat moartea a 24 de alpinisti straini si ghizi nepalezi, iar echipele de salvare se tem ca alte cinci persoane au murit intr-o avalansa, au anuntat joi autoritatile, citate de AFP.

Egipt: Cel putin 12 raniti in urma unei explozii in centrul orasului Cairo

Cel putin 12 persoane au fost ranite, marti seara, in urma producerii unei explozii in centrul Cairo, a anuntat Ministerul Sanatatii din Egipt. O bomba a explodat cu putin timp inainte de miezul noptii.

Cairo: Cel putin 12 raniti in urma unei explozii

O explozie care a avut loc marti seara in centrul orasului Cairo, a dus la ranirea a cel putin 12 persoane, a anuntat Ministerul Sanatatii din Egipt.

Cel putin 15 morti intr-un atentat comis intr-un cartier siit din Bagdad

Cel putin 15 persoane au fost ucise intr-un atentat cu masina-capcana comis marti intr-un cartier siit din Bagdad, anunta surse medicale citate de AFP. Numerosi agenti de politie figureaza printre.

Cel putin 24 de alpinisti au murit in urma viscolului din Himalaya

Cel putin 24 de alpinisti straini si ghizi nepalezi au murit din cauza viscolului care a afectat marti partea nepaleza a Masivului Himalaya. Echipele de salvare se tem ca alte cinci persoane au murit intr-o avalansa, au anuntat joi autoritatile.

Cel putin 22 de morti, in trei atentate la Bagdad. Atacurile ar fi comise de gruparea Stat islamic

Cel putin 22 de persoane au murit in urma a trei atentate comise luni in cartiere siite din Bagdad, anunta surse medicale si din cadrul serviciilor de securitate irakiene, informeaza AFP, potrivit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )