Libnet.ro
UNICEF

08:45

SUA: Cele trei dezbateri prezidentiale vor avea loc in septembrie si octombrie 2016

Hotnews Hotnews,
 SUA: Cele trei dezbateri prezidentiale vor avea loc in septembrie si octombrie 2016

Candidatii democrat si republican la Casa Alba se vor intalni de trei ori in septembrie si octombrie 2016 pentru a dezbate, potrivit traditiei, a anuntat miercuri comisia independenta ce organizeaza aceste dezbateri intre adversari, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Motiunea de cenzura a PNL, citita miercuri in Parlament: Dezbaterea si votul vor avea loc pe 29 septembrie (VIDEO)

Motiunea de cenzura a PNL care vizeaza demiterea premierului Victor Ponta va fi citita miercuri in plenul Parlamentului. Dezbaterea si votul asupra ei vor avea loc pe 29 septembrie. Partidul National Liberal a.

Fed Cup Romania - Cehia: A fost stabilit orasul in care va avea loc meciul din Grupa Mondiala

Federatia Romana de Tenis a stabilit ca partida dintre Romania si Cehia, din Grupa Mondiala a Fed Cup, sa aiba loc in Sala Polivalenta de la Cluj. Cele doua echipe se vor intalni intre 6-7 februarie 2016 in .

SURSE: Congresul PSD va avea loc pe 18 octombrie unde va fi validat noul presedinte al social democratilor

Luni a avut loc sedinta CEx a PSD in cadrul careia se pare ca s-a stabilit ca un congres al social democratilor sa aiba loc pe 18 octombrie, informeaza B1 TV. insa, inainte va avea loc un scrutin national.

Congresul PSD va avea loc pe 18 octombrie unde va fi validat noul presedinte al social democratilor (VIDEO)

Luni a avut loc sedinta CEx a PSD in cadrul careia se pare ca s-a stabilit ca un congres al social democratilor sa aiba loc pe 18 octombrie, informeaza B1 TV. insa, inainte va avea loc un scrutin national.

Noile laptopuri de 17 inci vor avea placi video de desktop

Noua generatia de laptopuri high-end ar putea include placi video construite initial pentru PC-uri. Cei de la Nvidia ar putea da in curand o noua definitie laptopurilor high-end. Compania a incheiat un parteneriat cu producatori importanti de laptopuri, precum MSI sau Asus, acestia urmand a include versiunea de desktop a placii de baza GeForce 980 [] Noile laptopuri de 17 inci vor avea placi video de desktop Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Consiliu JAI marti la Bruxelles pe tema migratiei, miercuri va a avea loc un Summit extraordinar al UE

Marti are loc, la Bruxelles, intrunirea extraordinara a Consiliului JAI pe tema migratiei, la care vor participa ministrii de interne din statele Uniunii Europene, reprezentantii Comisiei Europene si ai Agentiilor UE din domeniul JAI EUROPOL, FRONTEX, Biroul de Ajutor European pentru Azil), informeaza un comunicat MAI.

Ai ocazia sa afli daca esti printre cei mai inteligenti oameni ai planetei: O noua sesiune de testari MENSA va avea loc in Bucuresti

MENSA Romania va incepe o noua sesiune de testari in Bucuresti, care se vor desfasura la Colegiul UCECOM Spiru Haret. Testul pe care il vor sustine doritorii este elaborat de MENSA International si.

Guvernele Romaniei si Republicii Moldova vor avea marti o sedinta comuna la Neptun

Guvernele Romaniei si Republicii Moldova organizeaza marti o sedinta comuna, evenimentul urmand sa aiba loc in judetul Constanta, localitatea Neptun, la Centrul International de Conferinte Neptun. Potrivit unui comunicat al Guvernului, sedinta va incepe la ora 12. 00, fiind urmata de o conferinta comuna a premierului roman Victor Ponta si premierului moldovean Valeriu Strelet.

in Baia Mare a inceput Festivalul castanelor. Manifestarile se vor derula pe tot parcursul saptamanii

Festivalul Castanelor a avut startul astazi, 21 septembrie, si va dura pe tot parcursul acestei saptamani. Vor avea loc evenimente culturale, expozitii, vernisaje, focuri de artificii, precum si mult asteptatele concerte ale trupelor de succes.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )