Libnet.ro
UNICEF

19:30

SUA: Celebrul imunolog Anthony Fauci ar putea fi concediat de presedintele Donald Trump

B1 B1,
SUA: Celebrul imunolog Anthony Fauci ar putea fi concediat de presedintele Donald Trump

Presedintele SUA, Donald Trump, a sugerat ca il va demite pe celebrul imunolog Anthony Fauci, daca va castiga un nou mandat la Casa Alba. Acesta a anuntat luni ca ar putea lua aceasta decizie in contextul in. continuă pe B1

Trump ameninta ca il va demite pe Anthony Fauci pentru ca l-a criticat

Anthony Fauci, directorul Institutului pentru Alergii si Boli Infectioase al SUA, unul dintre principalii experti epidemiologi din lume si SUA, ar putea fi demis. Presedintele Trump a sugerat, in cadrul unui miting electoral, ca il va concedia pe Fauci dupa alegeri, dupa ce epidemiologul a criticat politicile lui Trump in ce priveste gestionarea pandemiei de coronavirus, relateaza The Guardian, conform Digi24.

Trump a sugerat ca l-ar putea concedia pe imunologul Anthony Fauci dupa alegeri

Donald Trump a amenintat luni ca l-ar putea concedia pe imunologul Anthony Fauci, dupa ce multimea adunata la un miting in Florida i-a strigat da-l afara pe Fauci!, iar el i-a raspuns nu spuneti niimanui, dar lasati-ma sa astept un pic pana dupa alegeri, relateaza AFP.

Coronavirus SUA: Expertul in boli infectioase Anthony Fauci lanseaza un avertisment puternic, respins insa de Casa Alba

Anthony Fauci, cel mai mare expert in boli infectioase din Statele Unite, a lansat un puternic avertisment cu privire la pregatirea tarii pentru pandemie, el atentionand ca urmeaza sa vina vremuri dificile.

Epidemiologul Anthony Fauci il critica pe Donald Trump in prag de alegeri: Nu ne aflam intr-o situatie buna. SUA au nevoie de o schimbare brusca de directie

Directorul Institutului pentru Alergii si Boli Infectioase al Statelor Unite, epidemiologul Anthony Fauci, i-a adus critici vehemente presedintelui Donald Trump pentru felul in care se raporteaza la pandemia de COVID-19.

Anthony Fauci lanseaza un avertisment puternic, respins, insa, de Casa Alba

Anthony Fauci, cel mai mare expert in boli infectioase din Statele Unite ale Americii, a lansat un puternic avertisment cu privire la pregatirea tarii pentru pandemie, avertizand ca urmeaza sa vina vremuri dificile.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )