Libnet.ro
UNICEF

19:45

Trump ameninta ca il va demite pe Anthony Fauci pentru ca l-a criticat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump ameninta ca il va demite pe Anthony Fauci pentru ca l-a criticat

Anthony Fauci, directorul Institutului pentru Alergii si Boli Infectioase al SUA, unul dintre principalii experti epidemiologi din lume si SUA, ar putea fi demis. Presedintele Trump a sugerat, in cadrul unui miting electoral, ca il va concedia pe Fauci dupa alegeri, dupa ce epidemiologul a criticat politicile lui Trump in ce priveste gestionarea pandemiei de coronavirus, relateaza The Guardian, conform Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Trump ameninta ca-l demite pe Fauci dupa alegeri -VIDEO

Presedintele Donald Trump, aflat la un miting electoral ce incalca restrictiile administratiei locale din Florida privind pandemia de coronavirus, a amenintat ca-l va demite pe expertul Anthony Fauci care conduce echipa care gestioneaza criza sanitara.

SUA: Celebrul imunolog Anthony Fauci ar putea fi concediat de presedintele Donald Trump

Presedintele SUA, Donald Trump, a sugerat ca il va demite pe celebrul imunolog Anthony Fauci, daca va castiga un nou mandat la Casa Alba. Acesta a anuntat luni ca ar putea lua aceasta decizie in contextul in.

Trump a sugerat ca l-ar putea concedia pe imunologul Anthony Fauci dupa alegeri

Donald Trump a amenintat luni ca l-ar putea concedia pe imunologul Anthony Fauci, dupa ce multimea adunata la un miting in Florida i-a strigat da-l afara pe Fauci!, iar el i-a raspuns nu spuneti niimanui, dar lasati-ma sa astept un pic pana dupa alegeri, relateaza AFP.

Epidemiologul Anthony Fauci il critica pe Donald Trump in prag de alegeri: Nu ne aflam intr-o situatie buna. SUA au nevoie de o schimbare brusca de directie

Directorul Institutului pentru Alergii si Boli Infectioase al Statelor Unite, epidemiologul Anthony Fauci, i-a adus critici vehemente presedintelui Donald Trump pentru felul in care se raporteaza la pandemia de COVID-19.

Anthony Fauci lanseaza un avertisment puternic, respins, insa, de Casa Alba

Anthony Fauci, cel mai mare expert in boli infectioase din Statele Unite ale Americii, a lansat un puternic avertisment cu privire la pregatirea tarii pentru pandemie, avertizand ca urmeaza sa vina vremuri dificile.

Coronavirus SUA: Expertul in boli infectioase Anthony Fauci lanseaza un avertisment puternic, respins insa de Casa Alba

Anthony Fauci, cel mai mare expert in boli infectioase din Statele Unite, a lansat un puternic avertisment cu privire la pregatirea tarii pentru pandemie, el atentionand ca urmeaza sa vina vremuri dificile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )