Libnet.ro
UNICEF

15:00

SUA: Condamnarea lui Aleksei Navalnii reprezinta o evolutie ingrijoratoare a situatiei din Rusia

Antena3 Antena3,
SUA: Condamnarea lui Aleksei Navalnii reprezinta o evolutie ingrijoratoare a situatiei din Rusia

Condamnarea opozantului rus Aleksei Navalnii este o evolutie ingrijoratoare, a apreciat marti Departamentul de Stat american, citat de AFP. Statele Unite sunt ingrijorate de verdictul de vinovatie. continuă pe Antena3

Disidentul rus Aleksei Navalnii a fost arestat in timp ce incerca sa ajunga la mitingul sustinatorilor sai

Disidentul rus Aleksei Navalnii a fost arestat, marti seara, in timp ce incerca sa ajunga la manifestatia organizata de simpatizantii sai. Liderul opozitiei ruse se afla sub control judiciar si nu avea.

Peste 130 de sustinatori ai lui Aleksei Navalnii, retinuti la Moscova

Peste 130 de sustinatori ai liderului opozitiei ruse, Aleksei Navalnii, au fost retinuti in cursul mitingului organizat la Moscova, scrie AFP. Politia a comunicat ca 132 de persoane au fost.

Disidentul rus Aleksei Navalnii, arestat in timp ce incerca sa ajunga la mitingul sustinatorilor sai. Alti peste 130 de oameni, retinuti la Moscova

Disidentul rus Aleksei Navalnii a fost arestat, marti seara, in timp ce incerca sa ajunga la manifestatia organizata de simpatizantii sai, relateaza postul tv Dojd, citat de AFP. Liderul.

Cine este Aleksei Navalnii, opozantul lui Vladimir Putin intr-o Rusie fara opozanti

Orator carismatic, dar avand un discurs cu accente nationaliste, critic al coruptiei in randul elitelor use, avocatul Aleksei Navalnii a devenit, la 38 de ani, principala figura a opozitiei fata de Vladimir Putin, intr-o Rusie care se confrunta cu o lipsa evidenta de opozanti, noteaza AFP, citata de Mediafax.

Reactii dupa condamnarea lui Alexei Navalnii: SUA: Represiune impotriva independentei / UE: Condamnare motivata politic / Germania: O lovitura pentru societatea civila din Rusia

Dupa condamnarea opozantului numarul 1 al Kremlinului, Alexei Navalnii, reactiile internationale nu au intarziat sa apara. Statele Unite ale Americii, Uniunea Europeana si Germania acuza decizia instantelor din Rusia, pe care o considera impotriva drepturilor omului si a statului de drept.

Rusia. Navalnii, condamnat cu suspendare. Opozantul indeamna la proteste anti-Putin. Cine este Aleksei Navalnii

Cel mai cunoscut opozant al Kremlinului, Aleksei Navalnii, a fost declarat vinovat, marti, de justitia rusa pentru deturnare de bani in detrimentul filialei companiei franceze Yves Rocher si condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu suspendare, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )