Libnet.ro
UNICEF

15:45

SUA confirma notificarea retragerii din Organizatia Mondiala a Sanatatii Cum este finantata OMS

Hotnews Hotnews,
 SUA confirma notificarea retragerii din Organizatia Mondiala a Sanatatii Cum este finantata OMS

Statele Unite au confirmat marti ca au notificat oficial Organizatia Natiunilor Unite despre retragerea americana de la Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), acuzata de Washington ca a intarziat sa reactioneze la pandemia coronavirusului, potrivit AFP. OMS, in cifre. Cine finanteaza Orgnizatia Mondiala a Sanatatii, cea mai populara institutie a crizei Covid-19 . continuă pe Hotnews

Donald Trump a retras oficial Statele Unite ale Americii de la finantarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii

Statele Unite ale Americii au anuntat oficial retragerea din Organizatia Mondiala a Sanatatii, pe care o acuza ca nu a gestionat eficientpandemia de coronavirus. Senatorul Robert Menendeza.

OMS sustine ca focarul de ciuma bubonica din China nu reprezinta un mare risc in acest moment

Un aparent focar de ciuma bubonica din China este bine gestionat si se crede ca nu reprezinta vreun mare risc, sustine un oficial din Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), transmite.

Vor fi redeschise scolile din septembrie? Ministrul Sanatatii: Avem scenarii de la cele mai sumbre, pana la cele adaptate

O decizie privind redeschiderea unitatilor de invatamant din septembrie, odata cu noul an scolar, va fi luata la sfarsitul lunii august, in functie de evolutia pandemiei de COVID-19, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El spune ca scenariile autoritatilor sunt de la cele mai sumbre, pana la cele adaptate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )