Libnet.ro
UNICEF

13 Mai.

SUA deblocheaza un ajutor financiar pentru Republica Moldova

Antena3 Antena3,
SUA deblocheaza un ajutor financiar pentru Republica Moldova

Oficialii americani au deblocat sambata ajutoare financiare simbolice destinate Republicii Moldova si Georgiei, doua foste republici sovietice care se pregatesc sa semneze un acord cu Uniunea Europeana UE),. continuă pe Antena3

Rusia ar putea anula regimul preferential de vize pentru Republica Moldova in cazul apropierii de UE

Rusia ar putea anula regimul preferential de vize pentru Republica Moldova in cazul semnarii Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana. Seful departamentului pentru cooperea cu statele membre CSI, Alexandr.

Casa Alba: SUA au deblocat ajutoare financiare simbolice pentru Republica Moldova si Georgia

Statele Unite au deblocat sambata ajutoare financiare simbolice destinate Republicii Moldova si Georgiei, doua foste republici sovietice care se pregatesc sa semneze un acord de asociere cu Uniunea Europeana UE), a anuntat Casa Alba, citata de AFP.

Interviu Tudor Copaci, viceministru al Economiei in Republica Moldova, da o replica gigantului Gazprom: In Republica Moldova vom infiinta o noua companie de transport al gazelor naturale care va apartine statului

Republica Moldova ar putea incepe sa importe gaze din Romania prin conducta Ungheni-Iasi chiar din aceasta toamna, a declarat Tudor Copaci, viceministru al Economiei in Republica Moldova, intr-un interviu acordat HotNews. ro. In conditiile in care gazoductul se opreste la Ungheni, atat Romania, cat si R. Moldova, ar trebui ca in urmatorii doi-trei ani sa faca noi investitii intr-o conducta care sa duca pana la Chisinau, zona cu cel mai mare consum de gaze. Insa lucrurile nu sunt chiar simple in conditiile in care transportatorul de gaze din R. Moldova este controlat de Gazprom. Astfel, statul moldovean intentioneaza sa infiinteze o noua companie de transport al gazelor naturale, paralela cu MoldovaTransgaz care apartine Moldovagaz n. red. controlat de Gazprom). Insa principalul aspect este cel al pretului la gazele din Romania care trebuie sa fie mai mic decat cel propus de catre Gazprom, considera Copaci. Vezi interviul cu Tudor Copaci.

Republica Moldova participa in premiera mondiala cu un pavilion propriu, la World Expo Milano 2015

Republica Moldova va participa, pentru prima data, la o expozitie mondiala cu pavilion propriu, dupa ce la doua expozitii anterioare a participat in cadrul unor pavilioane comune cu alte tari.

Pregatirea unui medic in Republica Moldova costa peste 300.000 de lei. Jumatate din suma este irosita in zadar

Cinci ani de studii medicale universitare si trei ani de rezidentiat ii costa pe contribuabilii din Republica Moldova circa 23. 000 de dolari peste 300. 000 de lei) arata un studiu.

Schimb de gaz intre Romania si Republica Moldova, din august

Primele schimburi de gaz intre Romania si Republica Moldova s-ar putea produce cel mai probabil in august, a anuntat ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu. S-au facut progrese in ceea ce priveste.

Hangouts On Air: De vorba cu britanicul care a scris cartea Tenis cu moldoveni dupa o aventura in Republica Moldova

Bloggerul Adevarul Mircea Barbu, gazda evenimentelor Hangouts On Air, discuta astazi, incepand cu ora 12. 00, cu Tony Hawks, un scriitor din Marea Britanie care a calatorit in Republica Moldova, calatoria acestuia concretizandu-se cu o carte scrisa si un film despre aventura sa.

Republica Moldova, de 20 de ani fara Desteapta-te, romane!

Astazi se implinesc 20 de ani de cand Desteapta-te, romane! nu mai este imnul national al Republicii Moldova. Printr-o hotarare a Parlamentului, pe 7 iunie 1994, acesta a fost inlocuit cu Limba Noastra pe versurile lui Alexei Mateevici si muzica lui Alexandru Cristea.

Se intampla ACUM la granita cu Romania. Republica Moldova are probleme

O noua runda de negocieri in formatul 5+2, privind solutionarea conflictului intre R. Moldova si regiunea separatista prorusa Transnistria, situata la frontiera cu Ucraina, urmeaza sa se desfasoare pe 5.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2648 seconds )