Libnet.ro
UNICEF

06:45

SUA: Moscova si Teheranul ar putea opri bombardamentele din Siria

Antena3 Antena3,
SUA: Moscova si Teheranul ar putea opri bombardamentele din Siria

Rusia si Iranul, aliati ai Siriei, l-ar putea determina pe presedintele Bashar Al-Assad sa inceteze bombardarea propriului popor, a afirmat marti secretarul de stat american, John Kerry, in marja Adunarii . continuă pe Antena3

Putin lanseaza ACUZATII grave la adresa SUA: Sustin in mod ILEGAL rebelii in Siria

Vladimir Putin a catalogat, duminica, ilegala si ineficienta sustinerea pe care Statele Unite o ofera fortelor rebele din Siria. Mai mult, liderul de la Kremlin a aratat ca rebelii antrenati de americani dezerteaza pentru a se alatura Statului Islamic.

Curtea Penala Internationala ar putea fi sesizata in legatura cu situatia din Siria

Secretarul general al ONU, Ban Ki-Moon, a cerut pentru prima oara sesizarea Curtii Penale Internationale in legatura cu situatia din Siria.

REVISTA BLOGURILOR. Moise Guran explica care sunt implicatiile intrarii Rusiei in conflictul din Siria

De pe blogurile de luni, aflam care sunt implicatiile intrarii Rusiei in conflictul din Siria, dar si ca expozitia Salvador Dali de la Busteni se prelungeste pana pe sase octombrie.

REVISTA BLOGURILOR. Moise Guran vorbeste despre implicatiile intrarii Rusiei in conflictul din Siria

De pe blogurile de luni, aflam care sunt implicatiile intrarii Rusiei in conflictul din Siria, dar si ca expozitia despre Salvador Dali de la Busteni se prelungeste pana pe sase octombrie.

in curand, vei putea cumpara direct din videoclipurile de pe YouTube

YouTube este pe cale sa lanseze o noua functie care va transforma orice videoclip intr-un mall virtual. Companiile vor putea cumpara reclame vizuale ce vor include linkuri catre site-urile lor, de unde utilizatorii vor putea cumpara produsele pe care le vad in videoclip. YouTube face posibila achizitionarea de produse direct din videoclipurile sale, miscare ce [] in curand, vei putea cumpara direct din videoclipurile de pe YouTube Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Razboiul din Siria: La ce intelegere au ajuns Vladimir Putin si Barack Obama

Presedintele rus, Vladimir Putin, si omologul sau american, Barack Obama, au cazut de acord ca au un interes comun in lupta impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic, a declarat Ambasada SUA la Moscova.

Dupa aprobarea Parlamentului, Vladimir Putin primeste si binecuvantarea Bisericii pentru loviturile aeriene din Siria: Un razboi sfant impotriva terorismului

Angajamentul militar al Rusiei in Siria se inscrie in cadrul unui razboi sfant impotriva terorismului, a apreciat miercuri Biserica Ortodoxa rusa, in conditiile in care Moscova a confirmat primele lovituri ale aviatiei sale in Siria, scrie AFP.

Franta critica atitudinea Rusiei fata de situatia din Siria

Rusia a fost indemnata de ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, sa efectueze raiduri aeriene impotriva grupului terorist Stat Islamic, dupa ce Moscova a catalogat ilegale operatiunile militare ale Fortelor Aeriene franceze in Siria.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )