Libnet.ro
UNICEF

11:00

SUA, raport dur despre traficul de persoane din Romania VIDEO

România Liberă România Liberă,
SUA, raport dur despre traficul de persoane din Romania VIDEO

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a declarat vineri ca a luat nota de publicarea raportului . continuă pe România Liberă

Raport dur al Departamentul de stat al SUA: Guvernul Romaniei nu indeplineste standardele minime pentru eliminarea traficului de persoane. DOCUMENT

Departamentul de stat al SUA consemneaza in Raportul privind traficul de persoane 2020 ca Guvernul Romaniei nu indeplineste standardele minime in ceea ce priveste eliminarea traficului de persoane, ca Romania ramane o sursa principala pentru traficul in scopuri sexuale sau prin munca in Europa, iar copiii reprezinta aproape 50% dintre victimele identificate. Cazul Tandarei este mentionat explicit in document.

EVALUAREA NATIONALA 2020. Topul scolilor generale din Romania pentru anul 2020. Topul notelor la matematica si la romana.

Echipa Didactic. ro a analizat care au fost cele mai bune scoli din Romania in ceea ce priveste mediile obtinute la Evaluarea Nationala 2020. Descoperiti topul scolilor generale din Romania pentru anul 2020. Acesta a fost realizat calculandu-se media aritmetica pentru mediile de la Evaluarea Nationala ale tuturor elevilor din scolile respective.

Topul oraselor smart din Romania: Bucurestiul sta prost in comparatie cu Cluj-Napoca sau Alba-Iulia

Integratorul de solutii inteligente la cheie Vegacomp Consulting intra in cel de-al treilea an in care prezinta radiografia proiectelor Smart City din Romania, iar raportul lunii iunie 2020 aduce, pe lista, 594 de initiative aflate in stadiul de.

Incendiu la cel mai mare reciclator din Romania. Arde depozitul de materie prima din Buza

Un incendiu de proportii a cuprins marti dimineata depozitul de materie prima a celui mai mare operator de reciclare din Romania. Focul care s-a extins pe o suprafata de 700 de metri patrati , cuprinzand tone de deseuri reciclabile, s-a manifestat la socieatea Green Weee, operator care are fabrici inclusiv in Europa.

Incendiu la cel mai mare reciclator din Romania. Arde depozitul de materie prima din Buzau

ACTUALIZARE - Green Weee: A fost afectata doar o mica parte a platformei de depozitare exterioara --- Un incendiu de proportii a cuprins marti dimineata depozitul de materie prima a celui mai mare operator de reciclare din Romania. Focul care s-a extins pe o suprafata de 700 de metri patrati , cuprinzand tone de deseuri reciclabile, s-a manifestat la socieatea Green Weee, operator care are fabrici inclusiv in Europa.

Se scumpesc benzina si motorina. Preturile carburantilor din Romania, comparate cu cele din restul lumii

In prima parte a perioadei de pandemie de COVID-19, preturile la carburanti au scazut drastic. Bucuria soferilor insa, incepe sa se naruie, odata cu relaxarea masurilor de izolare. Traficul din oras.

Klaus Iohannis, despre inundatiile care afecteaza Romania: Trebuie sa fim mult mai bine pregatiti in a gestiona aceste fenomene extreme. Este imperativa o schimbare rapida de abordare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, o declaratie de presa cu privire la situatia grava provocata in mai multe zone ale tarii de inundatiile din ultimele zile. Seful statului le-a transmis celor.

METEO. Director ANM, veste extrem de proasta despre vremea din Romania

Gabriela Bancila, director Meteorologie Operationala a vorbit, marti, in emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, despre ce se va intampla cu vremea in perioada urmatoare. Potrivit specialistului, romanii vor trebui sa se obisnuiasca cu fenomenele meteorologice extreme pentru ca datele stiintifice arata ca frecventa lor a crescut in ultimii ani.

Top 10 licee din Romania. Cate dintre acestea sunt din Bucuresti?

Topul liceelor din tara si din Capitala ii poate ajuta pe elevii care tocmai au aflat notele la examenul de Evaluare Nationala sa isi faca o idee despre unitatea de invatamant pe care isi doresc sa o urmeze.

Jennifer Aniston si Lisa Kudrow, detalii inedite despre reuniunea actorilor din Friends. Nu stim tot despre ce urmeaza sa se intample (VIDEO)

Fanii serialului Friends au asteptat cu nerabdare o reuniunea a celor sase actori, care fusese anuntata in mod oficial inca din iarna acestui an. insa, din cauza pandemiei de coronavirus, planurile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )