Libnet.ro
UNICEF

18:00

SUA sustin DNA in pregatire si suportul tehnic

România Liberă România Liberă,
SUA sustin DNA in pregatire si suportul tehnic

Victoria Nuland, adjunctul pentru Afaceri Europene si Eurasiatice al secretarului de stat al Statelor Unite, a sustinut, dupa vizita sa la Bucuresti, ca Romania trebuie sa arate in continuare ca se afla pe drumul cel bun. continuă pe România Liberă

Despre ce au discutat oficialul american Victoria Nuland si ministrul Apararii Mihnea Motoc

Ministrul Apararii, Mihnea Motoc, si asistentul secretarului de stat al SUA pentru afaceri europene si eurasiatice, Victoria Nuland, au discutat, luni, despre importanta Parteneriatului strategic Romania-SUA, in contextul evolutiilor de securitate din estul Europei, inclusiv din zona Marii Negre.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, luni, cu oficialul american Victoria Nuland

Presedintele Klaus Iohannis si ministrul Apararii, Mihnea Motoc, se vor intalni, luni, cu adjunctul secretarului de stat al SUA pentru Afaceri Europene si Eurasiatice, Victoria Nuland.

Victoria Nuland: Pe ansamblu suntem impresionati de munca DNA / Sustinem DNA inclusiv in pregatire si suport tehnic / In societatile democratice este importanta mentinerea unui echilibru intre siguranta cetatenilor si dreptul la viata privata

Adjunctul pentru Afaceri Europene si Eurasiatice al secretarului de stat al SUA, Victoria Nuland, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul Ambasadei, ca Statele Unite sunt impresionate pe ansablu pe munca pe care o face DNA, ca sustin procurorii anticoruptie inclusiv in pregatire si cu suport tehnic, dar a precizat ca in societatile democratice este importanta mentinerea unui echilibru intre siguranta cetatenilor si dreptul la viata privata. Nuland a mai spus ca instrumentarea cazurilor a atins un asemenea nivel incat, daca acum cativa ani se punea problema rezultatelor, acum societatea civila vorbeste despre acest echilibru, considerand ca acest lucru este foarte sanatos.

Victoria Nuland la Bucuresti: Sustinem DNA, dar SUA nu selecteaza propunerile pentru sefia Parchetelor. E treaba liderilor romani sa o faca

Victoria Nuland, asistentul pentru afaceri europene si euroasiatice al secretarului Departamentului de Stat, s-a aflat la Bucuresti pentru 24 de ore. Redam declaratia facuta la incheierea vizitei si raspunsurile date intrebarilor adresate de ziaristii de la Radio Romania, ziarul Adevarul, ProTv si Hotnews prezenti la intalnirea cu doamna Nuland.

Victoria Nuland, in vizita la Bucuresti. Emisarul SUA este primit astazi la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis o primeste astazi pe Victoria Nuland, adjunctul secretarului de stat al SUA pentru Afaceri Europene si Euroasiatice. Emisarul SUA s-a intalnit aseara cu premierul Dacian Ciolos.

Victoria Nuland despre situatia din Republica Moldova: Cel mai important lucru e sa existe un guvern puternic pro-european

Sustinem puternic dorinta oamenilor din Moldova sa aiba lideri responsabili care pot sustine impreuna un program de reforme. Acesta e cel mai bun mod de a asigura viitorul Moldovei. Romania si SUA au programe de sustinere in domeniul securitatii pentru Moldova, asa cum are si NATO, dar e nevoie de un guvern cu care sa lucram pentru a implementa aceste programe, a declarat luni Victoria Nuland, asistentul Secretarului de Stat al SUA pentru afaceri europene si eurasiatice intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul Ambasadei SUA.

Victoria Nuland ajunge duminica seara la Bucuresti. Prima oprire: La Palatul Victoria

Asistentul secretarului de stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland, va ajunge la Bucuresti in cursul serii de duminica, urmand sa aiba o intalnire informala cu premierul Dacian Ciolos duminica sau cel tarziu luni, dar si cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse oficiale.

Victoria Nuland soseste la Bucuresti. Ce program va avea oficialul american

Asistentul secretarului de stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland, va ajunge la Bucuresti in cursul serii de duminica, urmand sa aiba o intalnire informala cu premierul Dacian Ciolos duminica sau cel tarziu luni, dar si cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse oficiale, citate Mediafax.

Victoria Nuland ajunge duminica seara la Bucuresti. Ce intalniri si-a programat

Asistentul secretarului de stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland, va ajunge la Bucuresti in cursul serii de duminica, urmand sa aiba o intalnire informala cu premierul Dacian Ciolos duminica sau cel tarziu luni, dar si cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse oficiale.

Victoria Nuland vine in Romania. intalniri informale cu Dacian Ciolos si Klaus Iohannis

Asistentul secretarului de stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland, va ajunge la Bucuresti in cursul serii de duminica, urmand sa aiba o intalnire informala cu premierul Dacian Ciolos duminica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )