Libnet.ro
UNICEF

18:45

De sub acoperire

România Liberă România Liberă,
 De sub acoperire

Cazul locotenent-colonelului Robert Turcescu prezinta interes pentru clipa de fata din mai multe puncte de vedere. inainte de toate, pentru ca domnia sa si-a castigat prin ani de prestatie radiofonica si apoi la televiziune o notorietate indubitabila. continuă pe România Liberă

Robert Turcescu recunoaste: Da, am fost lt -colonel sub acoperire

Confesiune bizara a omului lui Traian Basescu, realizatorul TV Robert Turcescu, care a recunoscut ca ar fi ofiter sub acoperire. Lucru de altfel demonstrat cu documente de Antena 3 inca din vara anului 2012.

Turcescu: Da, am fost lt.-colonel sub acoperire

Jurnalistul si relizatorul TV Robert Turcescu sustine intr-o postare de pe blogul sau personal numita Marturisire si spovedanie ca a fost locotenent - colonel sub acoperire.

BOMBA ELECTORALA sau farsa media? Jurnalistul Robert Turcescu spune ca a fost ofiter sub acoperire

Pe blogul jurnalistului Robert Turcescu a fost postat un text intitulat Marturisire si spovedanie, in care jurnalistul mentioneaza ca ar fi activat drept lt. -colonel sub acoperire al unui serviciu de informatii.

Mircea Badea: Nu mai exista niciun fel de indoiala ca Turcescu este sub acoperire de la serviciul de informatii al Armatei

Ministerul Apararii Nationale spune ca nu face niciun fel de comentariu legat de cazul jurnalistului Robert Turcescu, care a dezvaluit ca a fost ofiter acoperit. Jurnalistul Mircea Badea si-a exprimat indignarea,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )