Libnet.ro
UNICEF

16:45

Subiectele zilei: Blat politic peste tragedia din Apuseni: Ponta si Antonescu au negociat si s-au inteles: nici un ministru nu pleaca; Cristian Tudor Popescu: Radu Stroe ori e un tampit, ori e o bestie, ori e si una, si alta; DNA cere ani grei de inchiso

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Blat politic peste tragedia din Apuseni: Ponta si Antonescu au negociat si s-au inteles: nici un ministru nu pleaca; Cristian Tudor Popescu: Radu Stroe ori e un tampit, ori e o bestie, ori e si una, si alta; DNA cere ani grei de inchiso

Blat politic peste tragedia din Apuseni, titreaza Romania Libera. Victor Ponta si Crin Antonescu au negociat si s-au inteles: nici un ministru nu pleaca. Romanii mor, ministrii rezista! Cand vor raspunde adevaratii vinovati?, se intreaba si EVZ. ro. Ultimul strigat al lui Fenechiu. Cum se pregateste lansarea unui nou baron de Iasi. Liderul liberal Relu Fenechiu incearca sa puna presiune pe magistratii de la Curtea Suprema cu cateva zile inainte. continuă pe Hotnews

Blat politic peste tragedia din Apuseni.

Un secretar de stat la Interne, seful ROMATSA si seful IGSU si-au pierdut posturile dupa scandalul legat de interventia esuata a autoritatilor in accidentul aviatic petrecut luni in Muntii Apuseni. Premierul Victor Ponta nu s-a atins de ministrul de Interne, iar discutiile din USL au ocolit eventuala raspundere a ministrului Transporturilor. Premierul Victor Ponta l-a destituit ieri pe Catalin Chiper, secretar de stat in Ministerul de Interne. Acesta a coordonat actiunea de salvare in .

Tiberiu Nitu ia in calcul anchetarea autoritatilor in legatura cu tragedia din Apuseni.

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a aratat ca ia in considerare posibilitatea unei anchete privind modul in care au actionat autoritatile in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni, conform Agerpres. El a aratat, la venirea la CSM, ca ancheta de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia vizeaza accidentul aviatic. Citeste si: Blat politic peste tragedia din Apuseni Intrebat daca se ancheteaza si modul in care au actionat autoritatile, seful Ministerului Public a .

Subiectele zilei: Tragedia din Apuseni. Galeria eroilor care si-au riscat viata pe gratis. Doctorul care era in concediu cu plata in timpul misiunii; Cum chefuia procurorul-sef din Slobozia cu interlopii pe care ii proteja, pe muzica lui Adi Minune. Proc

Povestile eroilor din Apuseni. Cum au reusit oamenii simpli sa doboare tot sistemul. O armata de sute de oameni a luat muntele la picior, luni dupa-amiaza, pana dupa miezul noptii, pentru a recupera victimele. Lese, Balas si Patzaichin, inregimentati in PC fara stirea lor. Partidul Conservator incearca sa se foloseasca de imaginea unor nume de nivel international precum fostii sportivi Iolanda Balas si Ivan Patzaichin.

Ministrul de Interne Radu Stroe: imi pare rau ca tragedia din Apuseni s-a intamplat in timpul mandatului meu

Ministrul de Interne, RaduStroe, isi reproseaza ca accidentul aviatic din Muntii Apuseni s-a petrecut in timpul mandatului sau, transmite Mediafax. imi pare rau ca s-a intamplat in timpul mandatului.

Reactie socanta a ministrului Radu Stroe: imi pare rau ca tragedia din Apuseni s-a intamplat in timpul mandatului meu

Ministrul de Interne, RaduStroe, isi reproseaza ca accidentul aviatic din Muntii Apuseni s-a petrecut in timpul mandatului sau, transmite Mediafax. imi pare rau ca s-a intamplat in timpul mandatului.

21 morti in Turcia, intr-un accident de autobuz.

Cel putin 21 de persoane au murit, iar alte 26 au fost ranite, joi, intr-un accident de autobuz in Turcia, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Blat politic peste tragedia din Apuseni Anterior, un bilant anunta 20 de morti si 21 de raniti. Un pasager ranit a murit la spital din cauza ranilor, numarul mortilor crescand la 21, a precizat guvernatorul provinciei Kayseri, Orhan Duzgun. Vehiculul, care asigura o legatura intre Istanbul nord-vest) si Kayseri, a derapat si .

Primul raport oficial dupa tragedia din Apuseni

Raportul privind desfasurarea tragediei aviatice, in care se detaliaza, pe minute, toate activitatile ROMATSA si ISU, dar si informatiile gresite privind localizarea epavei au fost publicate de sursazilei. ro.

Radu Tudor: 13 intrebari esentiale dupa tragedia aviatica din Apuseni

Realizatorul Punctul de intalnire, Radu Tudor, a postat pe blogul personal 13 intrebari cu privire la tragedia din Apuseni la care, in opinia sa, autoritatile din Romania trebuie sa ofere.

Informatii explozive despre tragedia aviatica din Apuseni, in aceasta seara la Sinteza Zilei

Antena 3 va ofera in aceasta seara informatii explozive despre tragedia aviatica din Apuseni. Interviuri in exclusivitate cu primii salvatori ajunsi la locul accidentului, dar si cu victimele, de la 21:30.

Sinteza zilei: Argentin Todea explica CUM a reusit sa ajunga la locul tragediei aviatice din Apuseni, iNAINTEA AUTORITATILOR

Omul care a ajuns la supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni, Argentin Todea, a povestit, intr-o interventie la emisiunea Sinteza zilei, cum a reusit sa ajunga la locul tragediei, dupa ce, timp de mai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )