Libnet.ro
UNICEF

14:30

Subiectele zilei: Monica Macovei: Victor Ponta avea acces la informatii de la servicii. De ce a propus-o pe Alina Bica?; Elicopterele IAR-330 Puma, construite acum aproape jumatate de secol. Istoricul accidentelor in care au fost implicate; DW: Perspecti

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Monica Macovei: Victor Ponta avea acces la informatii de la servicii. De ce a propus-o pe Alina Bica?; Elicopterele IAR-330 Puma, construite acum aproape jumatate de secol. Istoricul accidentelor in care au fost implicate; DW: Perspecti

Declaratia socanta a lui Iohannis despre Ceausescu. Klaus Iohannis si-a exprimat categoric opinia despre regimul comunist si dictatorul Nicolae Ceausescu. Acesta a descris sentimentele pe care le are fata de comunisti si parerea. Reportaj: Localnicii din Stejaris, unde s-a prabusit elicopterul: O zi de cosmar, pacat de oamenii aia. Localnicii din Stejaris, judetul Sibiu, unde, vineri, s-a prabusit elicopterul militar povestesc ca a fost o zi de cosmar. La fiecare. continuă pe Hotnews

Macovei: Victor Ponta avea acces la informatii de la servicii. De ce a propus-o pe Alina Bica?

Monica Macovei, fost ministru al Justitiei si candidata la alegerile prezidentiale, a declarat, vineri seara, la Digi 24, ca premierul Victor Ponta, in momentul in care a propus-o pe Alina Bica, avea privilegiul de a avea acces la informatii de la servicii si putea sa nu faca aceasta propunere.

Monica Macovei, despre cazul Alina Bica: Nu este un razboi intre DNA si DIICOT

Fostul ministru al Justitiei Monica Macovei a declarat, joi seara, ca Alina Bica trebuia verificata inainte de a fi propusa la conducerea DIICOT, in mai 2013, de catre premierul Victor Ponta, ministru interimar al Justitiei in perioada respectiva.

Monica Macovei: S-a terminat cu partidele clasice. Facem un partid de secolul al XXIII-lea modern si pentru tineri

Europarlamentarul Monica Macovei a vorbit vineri seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune a Digi24 despre necesitatea infiintarii unui partid care sa raspunda exigentelor tinerilor si care sa fie diferit fata de partidele clasice.

Monica Macovei: S-a terminat cu partidele clasice. Facem un partid de secolul al XXIII-lea, modern si pentru tineri

Europarlamentarul Monica Macovei a vorbit vineri seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune a Digi24 despre necesitatea infiintarii unui partid care sa raspunda exigentelor tinerilor si care sa fie diferit fata de partidele clasice.

Rezultate finale diaspora: Klaus Iohannis 89,73%, Victor Ponta 10,26%. Victor Ponta, castigator doar in Palestina

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obtinut 89,73% 338873 voturi) din voturile romanilor din strainatate in turul doi al alegerilor prezidentiale, iar reprezentantul Aliantei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a fost votat de 10, 26% dintre acestia, potrivit rezultatelor publicate pe site-ul Biroului Electoral Central. Mentionam ca Victor Ponta a castigat alegerile intr-o singura tara din diaspora, in Palestina, obtinand 10 din 19 voturi.

VIDEO INTERVIU Bogdan Dima, consultant politic: Modul in care s-au organizat alegerile prezidentiale in strainatate a fost o rusine. Victor Ponta a vrut sa fie sigur ca cetatenii din strainatate, stiind ca vor vota impotriva lui, vor fi controlati cumva

Bogdan Dima, consultant politic la Point Public Affairs a discutat in cadrul unui interviu acordat Hotnews. ro despre votul din diaspora, motivele pentru care Victor Ponta a pierdut alegerile prezidentiale si listele suplimentare. Victor Ponta a gresit in organizarea alegerilor in strainate. Nu au simtit impactul pe care l-a avut blocarea unui drept al cetatenilor din strainatate, atat in randul lor, acolo, cat si in tara. Ar trebui sa ne gandim acum, in ce masura votul acesta a fost datorat campaniei lui Iohannis sau greselilor lui Victor Ponta, Bogdan Dima.

Cum au votat puscariasii. In cate sectii la care au fost arondate penitenciarele a iesit presedinte Klaus Iohannis si la ce sectii detinutii l-au votat pe Victor Ponta

Victor Ponta a primit cele mai multe voturi in sectiile in care au fost arondate penitenciarele, in turul 2 al alegerilor prezidentiale. In aproape 70% dintre sectiile de votare care au trimis urne mobile in cele 45 de penitenciare din tara, candidatul PSD Victor Ponta la presedintie a primit majoritatea voturilor. Klaus Iohannis a iesit presedinte in 28 de sectii la care si-au exprimat optiunea si puscariasii. Vezi in articol cati detinuti din fiecare penitenciar in parte au votat, la ce sectie a fost arondat fiecare penitenciar si rezultatul la vot in acest sectii.

Klaus Iohannis a pierdut in Vrancea in cinci comune cu primari PNL iar Victor Ponta in sapte localitati cu edili PSD

Diferenta de voturi dintre cei doi candidati la alegerile prezidentiale 2014 a fost de 13. 962 de voturi in favoarea lui Victor Ponta.

Alegeri prezidentiale 2014: Cum s-au impartit Klaus Iohannis si Victor Ponta pe voturi in Salaj

Presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, a aduna in Salaj 77. 397 de voturi valabile 62,93 la suta), in timp ce contracandidatul sau, Victor Ponta, a fost votat de 45. 582 de salajeni 37,06 la suta). Pe unitatii administrative, la alegerile prezidentiale 2014, turul doi, Klaus Iohannis a castigat in cele patru orase din Salaj si in 41 de comune, in timp ce Ponta a castigat doar in 16 comune.

Victor Ponta a castigat alegerile in toate comunele buzoiene in care PSD-ul a importat primari de la PDL si PNL

Toti primarii din judetul Buzau, care au migrat odata cu Ordonanta lui Dragnea, au inclinat balanta turului doi de scrutin in favoarea lui Victor Ponta, candidatul partidului care i-a adoptat. PNL a pierdut 18 primari, iar PDL, 14, transferul lor catre PSD oglindindu-se si in rezultate. Ponta l-a intrecut pe Iohannis, la Buzau, cu o diferenta de 20%.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )