Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri prezidentiale 2014: Cum s-au impartit Klaus Iohannis si Victor Ponta pe voturi in Salaj

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014: Cum s-au impartit Klaus Iohannis si Victor Ponta pe voturi in Salaj

Presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, a aduna in Salaj 77. 397 de voturi valabile 62,93 la suta), in timp ce contracandidatul sau, Victor Ponta, a fost votat de 45. 582 de salajeni 37,06 la suta). Pe unitatii administrative, la alegerile prezidentiale 2014, turul doi, Klaus Iohannis a castigat in cele patru orase din Salaj si in 41 de comune, in timp ce Ponta a castigat doar in 16 comune. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Sibienii sarbatoresc in Piata Mare: Klaus, Klaus, ne-ai scapat de Mickey Mouse!

Peste 1. 000 de persoane s-au strans duminica seara in centrul Sibiului pentru a sarbatori victoria anuntata de exit-polluri a lui Klaus Iohannis. Oamenii scandeaza: Noi am votat, nu am plagiat, Kluas, Klaus, ne-ai scapat de Mickey Mouse!, Unde-i Antena 3?, Romania!. De asemenea, in PIata Mare din Sibiu s-a cantat Desteapta-te, romane!.

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis a iesit castigator in peste 72% dintre comunele din judet, la care se adauga cele patru orase

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis a iesit castigator in cele patru orase din judet, la care se adauga si 72% dintre comune. in unele comune scorul obtinut de Klaus Iohannis este absolut umilitor pentru contracandidatul sau, care a reusit intre primul si al doilea tur sa isi creasca electoratul doar cu 1%.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Turul doi in Harghita. Klaus Iohannis a castigat 79,97% dintre voturi

Klaus Iohannis a obtinut majoritatea voturilor comunitatii maghiare din Harghita in turul doi al alegerilor prezidentiale 2014, dupa ce in primul tur castogase detasat Kelemer Hunor, care nu a intrat in batalia finala.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Turul doi in Covasna. Klaus Iohannis a castigat 77,95% dintre voturi

Klaus Iohannis a obtinut majoritatea voturilor comunitatii maghiare din Covasna in turul doi al alegerilor prezidentiale 2014, dupa ce in primul tur castogase detasat Kelemer Hunor, care nu a intrat in batalia finala.

Alegeri prezidentiale 2014. Romanii din Noua Zeelanda au ales Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, a castigat in Noua Zeelanda cu 94% din voturi. Iohannis s-a clasat pe primul loc si in turul I in Noua Zeelanda.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Iohannis a castigat in municipiul Hunedoara, potrivit numaratorii ACL

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Primele rezultate neoficiale ale alegerilor prezidentiale il dau ca invingator, in municipiul Hunedoara, pe Klaus Iohannis, dupa ce la primul tur de scrutin candidatul ACL s-a aflat pe locul doi in preferintele localnicilor. Rezultatele sunt publicate in urma unei numaratori paralele a voturilor, organizate de ACL.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. in Hunedoara Iohannis a castigat, potrivit numaratorii ACL

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Primele rezultate neoficiale ale alegerilor prezidentiale il dau ca invingator, in municipiul Hunedoara, pe Klaus Iohannis, dupa ce la primul tur de scrutin candidatul ACL s-a aflat pe locul doi in preferintele localnicilor. Rezultatele sunt publicate in urma unei numaratori paralele a voturilor, organizate de ACL.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. in Deva, Iohannis l-a invins pe Ponta

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. in Deva, primele rezultate neoficiale ale alegerilor prezidentiale il dau ca invingator detasat pe Klaus Iohannis, dupa numaratoarea paralela a voturilor, realizata de reprezentantii Aliantei Crestin Democrate.

Alegeri prezidentiale 2014. Urmarim turul 2 vazut pe retelele sociale

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta si Klaus Iohannis au ajuns in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2014 si la ora 21. 00 vom afla numele presedintelui Romaniei. Adevarul urmareste desfasuararea alegerilor, asa cum sunt ele vazute pe retelele sociale.

Alegeri prezidentiale 2014. Rezultate finale Dambovita: Ponta - 58,08%, Iohannis - 41,92%

Alegeri prezidentiale 2014. Candidatul PSD-UNPR-PC, premierul Victor Ponta, s-a clasat pe primul loc, in judetul Dambovita, la turul doi al prezidentialelor, cu un scor de 58,08%, pe locul doi fiind Klaus Iohannis cu 41,92% conform rezultatelor finale anuntate de Biroul Electoral Judetean.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )