Libnet.ro
UNICEF

20:45

Mesajul lui Iohannis pentru romanii din Italia

România Liberă România Liberă,
Mesajul lui Iohannis pentru romanii din Italia

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, luni, reprezentantilor diasporei din Italia, cu care s-a intalnit la Palazzo della Cancelleria din Roma ca exista un proiect privind votul prin corespondenta si ca ii va urmari evolutia, Parlamentul avand rolul de a adopta o solutie, oricare ar fi aceasta, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, la intalnirea cu romanii din Italia: Sa renuntam la principiul neincrederii in autoritati. Sunt mai multe variante pentru votul prin corespondenta

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis romanilor din Italia, cu care s-a intalnit in cursul zilei de luni, ca votul prin corespondenta este pe cale sa devina realitate. intalnirea a avut loc in cladirea T.

Mesajul lui Iohannis pentru tineri, intr-o postare pe pagina de Facebook

Presedintele Klaus Iohannis a postat vineri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj adresat tinerilor insotit de o fotografie in care apare impreuna cu sotia sa si un grup de elevi. Tinerii sunt cei care vor sa sch.

Corespondenta de la Roma. Cum l-au primit romanii din Italia pe Klaus Iohannis. Diaspora italiana, pregatita pentru institutia primei-doamne

La cinci luni de la alegerile prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis pare sa se bucure in continuare de increderea romanilor din Italia, unde se regaseste cea mai mare comunitate romaneasca din Diaspora. Romanii din Italia ii cer sotiei presedintelui, Carmen Iohannis, reactivarea institutiei de Prima-doamnea a Romaniei, dupa 25 de ani de stagnare.

Klaus Iohannis, diasporei din Italia: Exista un proiect pentru votul prin corespondenta, ii urmaresc evolutia

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, luni, reprezentantilor diasporei din Italia, cu care s-a intalnit la Palazzo della Cancelleria din Roma, ca exista un proiect privind votul prin corespondenta si ca ii va urmari evolutia, Parlamentul avand rolul de a adopta o solutie, oricare ar fi aceasta.

Rezultate Liga Europa: Doua echipe din Italia, in semifinale

Liga Europa a trecut de faza sferturilor de finala, in urma meciurilor disputate, joi. Doua echipe din Italia, una din Spania si una din Ucraina se vor duela in penultimul act al turneului.

Seful Directiei pentru Agricultura din Constanta, retinut de DNA pentru 5 infractiuni: evaziune fiscala, spalare de bani, folosirea influentei

Boris Parpala, seful Directiei pentru Agricultura din Constanta a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru savarsirea a cinci infractiuni, printre care: evaziune fiscala, spalare.

Nume de cod pentru penalii din interceptarile procurorilor. Udrea si Basescu in stenograme: Doamna si Comandantul

Nume de cod pentru penalii din interceptarile procurorilor. Udrea era Doamna, iar Traian Basescu era Comandantul. Anchetatorii nu au reusit insa sa stabileasca cine era Profesorul din dosarul rapirii.

Presedintele Klaus Iohannis, inaintea vizitei oficiale din Italia: Ma voi intalni cu romanii de acolo, care reprezinta o punte de legatura intre cele doua state (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, inainte de efectuarea unei vizite oficiale in Italia ca se va intalni cu reprezentanti oficiali, dar si cu romani, care sunt in numar foarte mare, informeaza B1.

10 ani de la semnarea Tratatului de Aderare a Romaniei la UE. Mesajul presedintelui Iohannis

Sambata, se implinesc 10 ani de la semnarea Tratatului de Aderare a Romaniei la Uniunea Europeana. Ministerul de Externe saluta semnarea Tratatului, la Luxemburg, in 25 aprilie 2005, moment cu semnificatie deosebita pentru istoria recenta a Romaniei si un reper major premergator aderarii Romaniei, la 1 ianuarie 2007.

Mesajul lui Iohannis, la 100 de ani de la comemorarea genocidului armean

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, vineri, cu prilejul comemorarii a 100 de ani de la tragedia istorica a armenilor, prin care a subliniat necesitatea comemorarii si constientizarii dramei prin care a trecut poporul armean reprezinta, informeaza Administratia Prezidentiala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )