Libnet.ro
UNICEF

15:30

Suedia este cazul-cheie in vederea pregatirii pentru un al doilea val de Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Suedia este cazul-cheie in vederea pregatirii pentru un al doilea val de Covid-19

La analiza finala suedezii ii vor dezamagi pe toti. Cei care sustin ca reactia guvernului lor la pandemie a fost isterica, fiindca in Suedia treburile isi urmeaza cursul firesc, nu au descoperit deocamdata cat de putin stiu ei despre cum merg treburile in Suedia, scrie Haaretz, citat de Rador. Valabil pentru orice tara, Suedia are avantaje si dezavantaje legate de gestionarea pandemiei. Epidemiologul-sef al Suediei admite ca prea multi oameni au murit . continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Spania: Departamentul de Sanatate din Catalonia se pregateste pentru un al doilea val din octombrie, care ar putea dura pana in aprilie 2021

Departamentul de Sanatate din Catalonia, Spania, se pregateste pentru un al doilea val de coronavirus din luna octombrie iar, potrivit celui mai rau scenariu, apogeul pandemiei in aceasta noua faza va dura.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Eu cred ca al doilea val nu va mai fi ca acest prim val, dar noi trebuie sa fim pregatiti pentru absolut orice (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, este de parere ca un al doilea val al imbolavirilor cu COVID-19 nu va mai avea amploarea primului, insa subliniaza ca autoritatile trebuie sa fie pregatite sa.

Tataru: Cred ca al doilea val nu va mai fi ca acest prim val, dar noi trebuie sa fim pregatiti pentru absolut orice

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca, in opinia sa, un al doilea val de imbolnaviri cauzate de coronavirusul de tip nou nu va avea amploarea primului val, insa sustine ca autoritatile trebuie sa fie pregatite si ca este nevoie ca cei din grupele de risc sa fie vaccinati antigripal si antipneumococic.

Va fi diferit al doilea val de coronavirus fata de primul? Ministrul Sanatatii nu crede ca va avea aceeasi intensitate: O sa luam anumite masuri mai ales pentru grupele de risc

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a apreciat, sambata, ca un eventual al doilea val al epidemiei de coronavirus nu va avea aceeasi intensitate ca primul, dar a precizat ca trebuie luate masurile de pregatire necesare, inclusiv vaccinarea antigripala si antipneumococica a categoriilor vulnerabile.

Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre un posibil al doilea val de infectari

Ne putem gandi sa revenim la o viata cvasi-normala la sfarsitul lunii iulie - inceputul lunii august si la un al treilea val de relaxare din 15 iulie, spune ministrul Nelu Tataru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )