Libnet.ro
UNICEF

01:05

Suedia Romania, sambata, ora 19:00. Tricolorii cauta revansa dupa eliminarea din sferturi la CM 94

Playtech Playtech,
Suedia Romania, sambata, ora 19:00. Tricolorii cauta revansa dupa eliminarea din sferturi la CM 94

Suedia Romania se joaca sambata, 23 martie, de la ora 19:00, intr-un meci din grupa F contand pentru preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2020. Tricolorii au ocazia sa isi ia revansa dupa eliminarea din sferturile de finala la Campionatul Mondial din SUA, din 1994. Generatia de Aur a Romaniei, din care faceau parte, [] . continuă pe Playtech

Euro 2020, preliminarii: Englezul Michael Oliver va conduce meciul Suedia - Romania

Arbitrul englez Michael Oliver va conduce la centru meciul Suedia - Romania, primul al tricolorilor in Grupa F a preliminariilro Campionatului European din 2020. Meciul are loc, sambata, de la ora 19. 00, la Stockholm.

Alergii respiratorii. Cum iti dai seama ca ai o alergie respiratorie? Dr. Oana Constantinescu discuta online cu cititorii, vineri, de la ora 11:00

Care sunt cauzele rinitei alergice si cum se manifesta? Ce tratament este recomandat? Oana Constantinescu, medic specialist ORL, discuta online cu cititorii, vineri, de la ora 11:00.

Un englez controversat va arbitra Suedia - Romania

UEFA a anuntat delegarile pentru meciurile programate la finalul acestei saptamani in prima etapa din preliminariile EURO 2020.

Avancronica meciului Suedia Romania. Nu ne-au invins niciodata intr-un meci oficial!

Pentru microbistul roman numele Suedia are o conotatie speciala in cutiuta cu amintiri, dupa ce in 1994 echipa Romaniei s-a aflat foarte aproape de o calificare istorica in semifinalele Cupei Mondiale din Statele Unite.

Contra tremura: Romania a mai pierdut un fotbalist inaintea meciului cu Suedia. Cum va proceda selectionerul

Cosmin Contra isi doreste, probabil, sa joace chiar maine meciul cu Suedia, in loc de sambata ora 19. 00, Pro TV), cand e programata prima partida din preliminariile Euro 2020!.

LIVESCORE Irina Begu vs Bianca Andreescu (dupa ora 21:00)

Bianca Andreescu este, cu siguranta, jucatoarea momentului in tenisul feminin, sportiva care reprezinta Canada cucerind cu doar cateva zile in urma trofeul de la Indian Wells. Si la turneul din California, Bianca a inceput cu un meci impotriva Irinei Begu in turul intai. Asa va fi si la Miami, intrecere tot de categorie Premier Mandatory. Confruntarea Begu vs Andreescu va fi in direct pe Digisport si LiveScore pe HotNews. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )