Libnet.ro
UNICEF

05:00

Sumudica, multumit pe jumatate dupa egalul cu Viktoria Plzen: Cu Alibec in teren castigam

Online Sport Online Sport,
Sumudica, multumit pe jumatate dupa egalul cu Viktoria Plzen: Cu Alibec in teren castigam

Marius Sumudica, antrenorul Astrei Giurgiu, considera ca absenta lui Denis Alibec a fost decisiva in economia rezultatului final al meciului cu Viktoria Plzen din Europa Leagu. continuă pe Online Sport

Marius Sumudica trage semnalul de alarma inaintea meciului cu Viktoria Plzen: Alibec nu joaca!

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Sumudica, a prefatat intalnirea de joi seara cu Viktoria Plzen din grupele Europa League.

Astra Giurgiu scoate egalul pe teren propriu cu Viktoria Plzen

Campioana Astra Giurgiu a tinut cu dintii pentru egalul 1-1 obtinut, joi seara, pe Arena Nationala, contra cehilor de la Viktoria Plzen. Stan a deschis scorul in minutul 20, dar dupa doar sase minute oaspetii au egalat prin Krmencik, insa in absenta lui Denis Alibec echipa diu Giurgiu n-a avut forta sa obtina mai mult. Cum AS Roma s-a impus in deplasare pe terenul Austriei Viena, astfel ca Astra pastreaza sanse la calificarea in 16-imi.

Antrenorul Viktoriei Plzen, suparat dupa egalul cu Astra: Greselile individuale ne-au impiedicat sa castigam

Antrenorul Roman Pivarnik a spus dupa meciul cu Astra Giurgiu din Europa League ca greselile individuale comise de jucatorii sai au impiedicat-o pe Viktoria Plzen sa plece victorioasa de pe Arena Nationala.

Marius Sumudica trage semnalul de alarma inaintea meciului cu Viktoria Plzen si anunta o Astra extrem de agresiva

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Sumudica, a prefatat intalnirea de joi seara cu Viktoria Plzen din grupele Europa League.

Europa League: Astra - Viktoria Plzen 1-1/ Campioana Romaniei pastreaza sanse la calificarea in primavara europeana

Astra a terminat la egalitate confruntarea cu Viktoria Plzen, scor 1-1, in al patrulea meci din Grupa E a Europa League. Alexandru Stan a deschis scorul pentru giurgiuveni in minutul 19, dupa o pasa excelenta a lui Budescu, insa Viktoria Plzen a egalat imediat prin Krmencik 25'), care a reluat cu capul de langa Geraldo. Dupa patru etape disputate, campioana Romaniei se afla pe locul trei in grupa, cu patru puncte, si pastreaza sanse la calificarea in primavara europeana.

Antrenament spectaculos al celor de la Viktoria Plzen inaintea meciului cu Astra (VIDEO)

Viktoria Plzen a venit in Romania cu gandul de a-si lua revansa in fata Astrei Giurgiu pentru infrangerea de pe teren propriu, iar la antrenamentul oficial de miercuri seara elevii lui Roman Pivarnik au aratat ca au pofta de joc si de joaca. Va prezentam mai jos cateva imagini surprinse de reporterul Onlinesport la Arena Nationala cu un antrenament extrem de spectaculos al cehilor, in care acestia au exersat jocul la cap dupa pase repetate cu mana.

Astra Giurgiu si Viktoria Plzen au incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul din grupa E a Ligii Europa

Astra Giurgiu a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, joi, pe Arena Nationala, cu echipa Viktoria Plzen din Cehia, in etapa a patra a grupei E a Ligii Europa, informeaza.

Cei de la Viktoria Plzen surprind in Romania cu propria filosofie. Jucatorii n-au voie sa discute despre bani

Patrick Hrosovsky, mijlocasul ceh in varsta de 24 ani de la Viktoria Plzen, a vorbit intr-o conferinta de presa la Arena Nationala despre meciul cu Astra Giurgiu din grupele Europa League.

Astra - Viktoria Plzen 1-1: giurgiuvenii spera la calificare. Seara magica pentru romanii de la Anderlecht

Ocupanta locului 10 in Liga I a tinut sah liderul din Cehia, dupa ce, in tur, trupa lui Sumudica chiar a castigat pe terenul Viktoriei Plzen. Cele patru puncte luate in aceste partide inseamna ca Astra are sanse bune de a ajunge in 16-imile Ligii Europa.

Europa League: Astra vs Viktoria Plzen, FC Zurich vs Steaua (Programul complet al serii)

Joi vor avea loc partidele retur ale etapei trecute din grupele Europa League. Dupa ce a reusit sa se impuna in deplasare scor 2-1), Astra va primi vizita Viktoriei Plzen, de la ora 20:00. Fara victorie dupa trei meciuri disputate, Steaua va juca pe terenul elvetienilor de la FC Zurich meciul decisiv pentru a mai pastra sanse la calificarea in primavara europeana. Stadionul Letzigrund va gazdui intalnirea dintre cele doua echipe, de la ora 22:05.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )