Libnet.ro
UNICEF

08:30

Sunt atacurile din Bruxelles o razbunare pentru arestarea lui Salah Abdeslam? - analiza The Guardian

Hotnews Hotnews,
 Sunt atacurile din Bruxelles o razbunare pentru arestarea lui Salah Abdeslam? - analiza The Guardian

Atac facut din razbunare? Dovezi despre o noua celula terorista si privind servicii de securitate incompetente? Un semn ca reteaua lui Salah Abdselam, organizatorul logistic al atacurilor din Paris de anul trecut, ce a fost arestat vineri, inca functioneaza? Sau - tinand cont ca avem inca prea putine date despre atacurile de marti dimineata - nici o ipoteza din cele de mai sus? se intreaba jurnalistul Jason Burke de la The Guardian. continuă pe Hotnews

Atentate la Bruxelles: razbunare pentru arestarea lui Salah Abdeslam? Principalele ipoteze ale anchetatorilor

Procurorul general al Belgiei a confirmat ca atacurile din Bruxelles au fost atentate teroriste. Cel putin 26 de persoane au murit, iar alte 55 au fost ranite. Atentatele au loc la patru zile de la arestarea lui Salah Abdeslam, considerat arhitectul atacurilor din noiembrie, de la Paris. Recent, autoritatile belgiene au atras atentia ca amenintarile teroriste raman ridicate, iar resursele pentru combaterea lor - limitate.

Actiunile europene, afectate de atacurile din Bruxelles. Cele mai lovite sunt actiunile din sectoarele turism si petrecerea timpului liber

Actiunile europene au suferit o corectie puternica, cele din sectorele de calatorii si petrecere a timpului liber fiind cele mai afectate, scrie Reuters.

Teroare in Belgia. Unul dintre ranitii din Colectiv, internat la Spitalul Militar din Bruxelles, externat pentru a face loc ranitilor din atentate

Unul dintre tinerii raniti in incendiul de la Colectiv a fost externat, marti, din Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles, pentru a face loc ranitilor din atentatele teroriste care au zguduit capitala Belgiei. El a fost deja transportat cu ambulanta la un hotel din Bruxelles.

UPDATE. Teroare in Belgia. Patru dintre ranitii din Colectiv, internati la Spitalul Militar din Bruxelles, externati pentru a face loc ranitilor din atentate

Patru dintre ranitii in indendiul din Colectiv au fost externat, marti, din Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles, pentru a face loc ranitilor din atentatele teroriste care au zguduit capitala Belgiei. Alti doi romani au ramas totusi la Spitalul Regina Astrid deoarece starea acestora nu permitea externarea.

Sustinatori ai Statului Islamic au incercat sa imprastie panica prin mesaje despre alte bombe din Bruxelles

O noua metoda? Imediat dupa atacurile din Bruxelles, mai multe conturi de Twitter, evident ale unor sustinatori ai Statului Islamic, au inceput sa disemineze, pe ton de panica, zvonuri privind alte atacuri din oras, scrie Le Monde. O carte fundamentala pentru a intelege ce se intampla acum in lume.

Atentatele din Bruxelles, un soc pentru expertii de securitate

Procuratura din Bruxelles a anuntat ca verifica daca exista vreo legatura intre atentatele care au lovit marti dimineata metropola belgiana si cele comise anul trecut in paris, soldate cu 130 de morti, transmite Reuters, citata de news. ro.

Patru romani, printre care un minor, raniti in atacurile teroriste din Bruxelles

Patru romani, printre care un copil, au fost raniti in atacurile teroriste din Bruxelles.

Atacurile teroriste din Bruxelles sfasie constructia deja subreda a ceea ce mai poate fi numita Uniunea Europeana

Atacurile teroriste din 22 martie de la Bruxelles au venit intr-un moment in care Uniunea Europeana inca nu isi revenise prea bine dupa atacurile din noiembrie 2015 de la Paris unde au murit 130 de oameni si se zbate din greu sa rezolve criza.

Trei romani, raniti in atacurile teroriste din Bruxelles

Doi romani au fost raniti in atacurile teroriste din Bruxelles. Unul dintre ei este Claudiu Rusu, care a declarat la Digi24 ca a fost ranit in zona capului in explozia de la aeroport, primind ingrijiri medicale la fata locului.

Procurorii au confirmat ca atacurile de pe aeroportul din Bruxelles au fost atentate sinucigase

Procurorii belgieni au confirmat ca atacurile de pe aeroportul din Bruxelles au fost atentate sinucigase, relateaza RTBF. in total, 23 de persoane au fost ucise, iar cateva zeci au fost ranite.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )