Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei romani, raniti in atacurile teroriste din Bruxelles

România Liberă România Liberă,
Trei romani, raniti in atacurile teroriste din Bruxelles

Doi romani au fost raniti in atacurile teroriste din Bruxelles. Unul dintre ei este Claudiu Rusu, care a declarat la Digi24 ca a fost ranit in zona capului in explozia de la aeroport, primind ingrijiri medicale la fata locului. continuă pe România Liberă

Patru romani, printre care un minor, raniti in atacurile teroriste din Bruxelles

Patru romani, printre care un copil, au fost raniti in atacurile teroriste din Bruxelles.

Atacurile teroriste din Bruxelles sfasie constructia deja subreda a ceea ce mai poate fi numita Uniunea Europeana

Atacurile teroriste din 22 martie de la Bruxelles au venit intr-un moment in care Uniunea Europeana inca nu isi revenise prea bine dupa atacurile din noiembrie 2015 de la Paris unde au murit 130 de oameni si se zbate din greu sa rezolve criza.

Europa, blocata de atacurile teroriste din Bruxelles: cum este afectat europeanul de rand de catre amenintarea islamista

Capitala Belgiei, Bruxelles, a fost zguduita serios de o serie de atentate teroriste, la aeroportul Zaventem si la statia de metrou Maelbeek, desfasurate sub umbrela Statului Islamic. Si-au pierdut viata 31 de persoane, iar alte 198 au fost ranite.

Atacurile teroriste din Paris: ADN-ul lui Laachraoui, ultimul presupus complice identificat, a fost gasit pe explozibili

ADN-ul lui Najim Laachraoui, cel din urma presupus compluce identificat in cadrul anchetei asupra atacurilor teroriste din Paris din 13 noiembrie 2015, a fost gasit asupra materialului exploziv utilizat in atacurile in care si-au pierdut viata 130 de persoane, a declarat luni pentru AFP o sursa apropiata anchetei franceze.

Grapini: 30 de romani erau pe aeroportul din Bruxelles

Europarlamentara Maria Grapini a declarat, pentru News. ro, ca 30 de romani au sosit pe aeroportul din Bruxelles la ora locala 9. 00, la invitatia ei, dar ca nu reuseste sa ii contacteze, de la producerea exploziilor.

Patru romani raniti in atacurile teroriste de la Bruxelles

Inca un roman se afla printre victimele atentatelor teroriste de marti de la Bruxelles, astfel ca numarul ranitilor ajunge la patru, a transmis Sabina Iosub, marti seara, de la Bruxelles. Mai.

Procurorii au confirmat ca atacurile de pe aeroportul din Bruxelles au fost atentate sinucigase

Procurorii belgieni au confirmat ca atacurile de pe aeroportul din Bruxelles au fost atentate sinucigase, relateaza RTBF. in total, 23 de persoane au fost ucise, iar cateva zeci au fost ranite.

Patru romani raniti in atentatele teroriste de la Bruxelles

Inca un roman se afla printre victimele atentatelor teroriste de marti de la Bruxelles, astfel ca numarul ranitilor ajunge la patru, a transmis Sabina Iosub, marti seara, de la Bruxelles. Mai.

Explozii la Bruxelles. Romani raniti la Colectiv, externati pentru a face loc ranitilor din atentate

Patru din tinerii raniti in incendiul din clubul Colectiv, internati la Spitalul Militar Regina Astrid, sunt externati marti, pentru a face loc ranitilor din atentatele din capitala belgiana,.

UPDATE: Patru romani raniti la Colectiv, externati pentru a face loc victomelor din Bruxelles

Patru pacienti raniti in incendiul din clubul Colectiv care erau internati in Spitalul Militar din Bruxelles vor fi externati in urma atentatelor din capitala Belgiei si urmeaza sa fie tratati ambulatoriu, a declarat marti, pentru News. ro , secretarul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )