Libnet.ro
UNICEF

10:30

Sunt cautate solutii tranzitorii pentru ca angajatii din sanatate si asistenta sociala sa nu aiba pierderi salariale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sunt cautate solutii tranzitorii pentru ca angajatii din sanatate si asistenta sociala sa nu aiba pierderi salariale

Decidentii guvernamentali s-au angajat sa defineasca, in regim de urgenta, un mecanism legal prin care unitatile sanitare vor putea sa utilizeze sume provenite din venituri proprii pentru acoperirea necesarului financiar care sa permita acordarea salariilor si sporurilor in cazul categoriilor de salariati aflate in situatia de a pierde venituri in urma aplicarii Legii privind salarizarea personalului platit din fonduri publice si a regulamentul de sporuri in domeniul sanatate si asistenta sociala, informeaza, astazi, Federatia SANITAS, relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul va stabili ca data de 30 aprilie sa fie zi libera pentru angajatii din sistemul bugetar

Guvernul va stabili ca data de 30 aprilie sa fie zi libera pentru angajatii din sistemul bugetar, a anuntat astazi, la inceputul sedintei de Guvern, premierul Viorica Dancila.

Sorina Pintea a gasit solutia provizorie pentru problema din Sanatate: Sporurile vor fi platite de spitale (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a gasit o varianta provizorie pentru a evita o criza in Sanatate, pe fondul nemultumirii generale legate de scaderea veniturilor, prin plafonarea sporurilor. Banii vor fi luati din sumele.

Sorina Pintea anunta ca scad veniturile la 10% din angajatii din Sanatate. Ce solutie a gasit

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a anuntat ca scaderile din sanatate se inregistreaza la circa 10% din angajati si da vina pe managerii din spitale. Anuntul, dupa o serie de negocieri cu liderii sindicali, nemultumiti ca veniturile au scazut cu sume.

Iasi: Sindicalistii din sanatate vor protesta vineri din cauza haosului din sistemul medical

Iulian Cozianu, liderul Sanitas Iasi, a anuntat ca vineri sindicalistii din sanatate vor organiza un protest in fata Prefecturii din cauza ca multi angajati primesc mai putini bani fata de luna.

E OFICIAL! Companiile care aplica dublu standard pentru produsele din Est si Vest, amendate cu MILIOANE DE EURO

Companiile care aplica dublu standard pentru produsele din Est si Vest vor putea fi amendate cu cel putin 4 la suta din cifra de afaceri anuala. CE a pus la punct un regulament care sanctioneaza dur.

Comandament special pentru gropile din Bucuresti. Gabriela Firea: Strazile trebuie reparate de urgenta

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a convocat, miercuri, un comandament special pentru gropile din Bucuresti. Primarul vrea ca toate strazile sa fie reparate, pentru a nu mai exista niciun risc pentru.

Scaderile salariale din sanatate sunt situatii nefericite, nu putem sa generalizam

Scaderile salariale din sistemul de sanatate sunt doar situatii punctuale, nefericite, pe baza carora nu se poate face o generalizare, a afirmat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Scaderile salariale din sanatate si din asistenta sociala in februarie sunt normale

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat astazi ca scaderile salariale din domeniul sanatatii si asistentei sociale din luna februarie sunt normale, in conditiile in care in februarie au fost virate salariile din luna ianuarie, cand au fost 11 zile nelucratoare.

Eugen Teodorovici, despre scaderea salariilor din sanatate: Exista astfel de situatii punctuale, au fost situatii nefericite

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat joi ca scaderile salariale din sistemul de sanatate sunt cazuri izolate. Exista astfel de situatii punctuale unde au fost situatii nefericite.

Olguta Vasilescu EXPLICA scaderile de salarii din sanatate: A fost o luna mai SCURTA

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, are o explicatie pentru faptul ca in unele domenii de activitate, cum ar fi sectorul de sanatate si asistenta sociala, salariile au scazut in luna.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )