Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ei sunt cei care se autoproclama adevaratii regi ai Romaniei. Averi fabuloase si legaturi scandaloase

Antena3 Antena3,
Ei sunt cei care se autoproclama adevaratii regi ai Romaniei. Averi fabuloase si legaturi scandaloase

Tanca Uraganu a facut show de zile mari pentru cel mai periculos clan de interlopi din Bucuresti. Cam asa au sunat titlurile cand au aparut pe internet imaginile de la sarbatorirea eliberarii din inchisoare a . continuă pe Antena3

Amenzi uriase, in Sectorul 3 al Capitalei. Ce nu mai au voie sa faca cei care locuiesc aici sau sunt in trecere

Decizie fara precedent pentru sectorul la carma caruia se afla Robert Negoita. Vor fi date amenzi uriase in Sectorul 3 al Capitalei tuturor celor care nu vor respecta regulile. Nu conteaza ca e vorba despre locuitori sau turisti. Amenzi uriase, in Sectorul 3 al Capitalei! Anuntul oficial a fost facut in prima zi de octombrie.

Lovitura de teatru inaintea votului la motiunea de cenzura. Ministrul Muncii: Nu toti cei care au semnat motiunea o vor vota

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, si-a exprimat, vineri, convingerea ca motiunea de cenzura depusa de opozitie impotriva guvernului din care face parte va fi respinsa. El a declarat,.

Cine sunt maratonistii care au murit dupa ce au cazut intr-o rapa, la evenimentul sportiv din Piatra Craiului

Ambele persoane decedate in timpul Maratonului Pietrei Craiului au fost identificate, a anuntat sambata IPJ Arges. Este vorba despre barbatul de 39 de ani, din Cluj-Napoca, si femeia care avea 45 de ani si era.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )