Libnet.ro
UNICEF

00:07

Trei nave de razboi ruse au traversat stramtoarea Bosfor, in drum spre Siria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trei nave de razboi ruse au traversat stramtoarea Bosfor, in drum spre Siria

Trei nave de razboi ruse au traversat azi stramtoarea Bosfor, pentru a ajunge in estul Mediteranei, in apropiere de Siria, pe fondul pregatirilor unei interventii militare occidentale impotriva regimului de la Damasc, arata sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Trei nave de razboi rusesti au traversat stramtoarea Bosfor, indreptandu-se spre Siria

Trei nave de razboi ruse au traversat joi stramtoarea turca Bosfor, pentru a ajunge, potrivit unei surse militare ruse, in estul Mediteranei, in apropiere de Siria, pe fondul pregatirilor unei interventii militare occidentale impotriva regimului de la Damasc, transmite AFP.

Trei nave ruse se indreapta spre coasta Siriei

Trei nave ruse de razboi au traversat joi stramtoarea Bosfor, din Turcia, cu scopul de a ajunge, potrivit unei surse militare, in apropierea coastei de est a Mediteranei, in apropiere de Siria, relateaza AFP.

Trei nave rusesti se indreapta spre coasta Siriei

Trei nave rusesti de razboi au traversat joi stramtoarea Bosfor, din Turcia, cu scopul de a ajunge, potrivit unei surse militare, in apropierea coastei de est a Mediteranei, in apropiere de Siria, relateaza AFP.

Rusia trimite inca trei nave de lupta langa coastele siriene

Rusia a mobilizat alte trei nave in Marea Mediterana - doua crucisatoare si o fregata - pentru a interveni in cazul izbucnirii unui conflict international in Siria.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )