Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ce sunt testele rapide pentru depistarea COVID-19. Marja de eroare este de 30%

Adevărul Adevărul,
Ce sunt testele rapide pentru depistarea COVID-19. Marja de eroare este de 30%

Mai multe spitale din Romania au achizitionat teste rapide pentru depistarea infectiilor cu coronavirus. Un specialist consultat de Adevarul a explicat diferenta dintre testele rapide, care au o marja de eroare de 30%, si cele moleculare. continuă pe Adevărul

Politistii din Bucuresti, in alerta dupa ce peste 2.500 de teste pentru depistarea COVID-19 au aparut la vanzare pe internet

Politistii din Bucuresti sunt in alerta dupa ce peste 2. 500 de teste pentru depistarea virusului COVID-19 au fost scoase la vanzare pe internet de catre un barbat de 43 de ani. in acest caz, politistii.

Barbat din Bucuresti, cercetat penal dupa ce a incercat sa vanda online teste pentru depistarea COVID-19

Peste 2. 500 de teste pentru depistarea virusului COVID-19 au fost ridicate, dupa ce politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Sector 3 s-au sesizat cu privire la faptul ca un barbat de 43 de ani promoveaza pe diverse retele online vanzarea acestor produse.

O retea particulara de clinici din Romania anunta ca testeaza la cerere populatia pentru depistarea COVID-19, contra cost

In plina pandemie de coronavirus, o retea particulara de clinici din Romania anunta ca testeaza la cerere, contra cost, populatia adulta pentru depistarea infectiilor cu COVID-19. Sanador a precizat prin.

Lucian Bode: Transporturile, Energia si sistemul financiar-bancar sunt linii vitale pentru functionarea economiei. Obligatoriu le vom mentine in functiune (VIDEO)

Guvernul Orban va mentine in functiune obligatoriu sistemul de transport, cel financiar-bancar, precum si sectorul energetic, care sunt linii vitale pentru functionarea economiei, a afirmat ministrul.

Profesorul Streinu-Cercel: Romania va trece la testarea in masa pentru depistarea coronavirus

Profesorul Adrian Streinu-Cercel a anuntat ca, in curand, Romania va trece la testarea in masa pentru a putea fi depistate la timp persoanele infectate cu COVID-19.

Internarile si operatiile care nu sunt urgente, suspendate pentru 14 zile. Toti pacientii vor fi externati daca nu reprezinta urgente

Incepand de marti se suspenda pentru 14 zile internarile pentru interventiile chirurgicale si alte tratamente si investigatii medicale spitalicesti, care nu reprezinta urgenta si care pot fi reprogramate, potrivit unui ordin al ministrului de Interne, Marcel Vela.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )