Libnet.ro
UNICEF

22:30

Nu suntem interesati de CFR Marfa, ci de o crestere organica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nu suntem interesati de CFR Marfa, ci de o crestere organica

Deutsche Bahn nu este interesata sa participe la privatizarea CFR Marfa, fiind focusata pe crestere organica, nu pe achizitii, a declarat, ieri, CEO-ul Cailor Ferate Germane, Rudiger Grube. continuă pe Ziarul Bursa

Deutsche Bahn: Nu suntem interesati de CFR Marfa, ci de o crestere organica. Ca sa fie atractiva o companie are nevoie de calitate si profitabilitate

Deutsche Bahn nu este interesata sa participe la privatizarea CFR Marfa, fiind concentrata pe crestere organica, nu pe achizitii, a declarat luni Rudiger Grube, directorul executiv al gigantului german.

CEO Deutsche Bahn: Nu suntem interesati de CFR Marfa, ci de o crestere organica

Deutsche Bahn nu este interesata sa participe la privatizarea CFR Marfa, compania avand ca obiectiv cresterea organica, nu pe achizitii, a declarat, azi, CEO-ul Cailor Ferate Germane, Rudiger Grube.

De ce nu este interesata Deutsche Bahn in privatizarea CFR Marfa

Deutsche Bahn nu este interesata sa participe la privatizarea CFR Marfa, intrucat este focusata pe crestere organica, nu pe achizitii, a declarat, luni, CEO-ul Cailor Ferate Germane, Rudiger Grube, transmite Mediafax.

Deutsche Bahn angajeaza 600 de persoane la Bucuresti intr-un centru de contabilitate

Compania germana de transport feroviar Deutsche Bahn a deschis la Bucuresti un Centru de Contabilitate pentru Europa, intr-un spatiu inchiriat in cadrul Hermes Business Campus, amplasat in Pipera si a anuntat ca va angaja 600 de romani care cunosc de.

Ioan Rus: Privatizarea CFR Marfa va fi finalizata anul viitor

Privatizarea transportatorului feroviar de stat CFR Marfa va fi finalizata anul viitor, termen agreat cu Fondul Monetar International FMI), a declarat ministrul Transporturilor, Ioan Rus.

Pentru anul 2015, Regina Maria vizeaza o crestere organica de 67 de milioane de euro

Reporter: Cum priviti piata seviciilor medicale private? Fady Chreih: Suntem de parere ca aceasta isi va continua dinamica ascendenta si in 2015. Piata, per ansamblu, este atractiva pentru orice investitor si va continua sa se dezvolte, mai ales in zonele de nisa ale medicinei. Diferentierea intre jucatori va continua sa o faca, in mod special, calitatea serviciilor medicale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )