Libnet.ro
UNICEF

22:00

Suntem la zeci de ani de zona euro, la actualul ritm de crestere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Suntem la zeci de ani de zona euro, la actualul ritm de crestere

Daca pana acum principalul factor generator de crestere economica la nivel global au fost tarile emergente, in special BRICS, asistam in prezent la o rotatie a cresterii dinspre pietele emergente spre cele dezvoltate, a afirmat economistul grupului. continuă pe Wall-Street Ro

Sectorul serviciilor din zona euro continua sa creasca

Activitatea privata din zona euro a continuat sa creasca in luna septembrie, indicele compozit Purchasing Managers PMI) atingand cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani, in special in baza evolutiei sectorului serviciilor, anunta compania britanica Markit.

Zona Euro: Recul al somajului in iulie, pentru prima oara de la inceputul lui 2011

Rata somajului a scazut usor in iulie in zona euro, la 12,0% fata de 12,1% in luna precedenta, potrivit datelor revizuite publicate marti de oficiul european de statistica, Eurostat, citate de AFP.

George Soros: Victoria Angelei Merkel semnaleaza sfarsitul crizei datoriilor din zona euro

Miliardarul George Soros este de parere ca victoria Angelei Merkel in alegerile legislative din Germania semnaleaza sfarsitul crizei datoriilor din zona euro, relateaza MarketWatch. Totusi, Soros sustine.

Soros: Victoria lui Merkel semnaleaza sfarsitul crizei din zona euro

Victoria Angelei Merkel in alegerile legislative din Germania semnaleaza sfarsitul crizei datoriilor din zona euro, insa supravietuirea pe termen lung a monedei unice si a Uniunii Europene nu este nici pe departe sigura, considera miliardarul George.

Somajul din zona euro se mentine la 12%

Rata somajului din zona euro a ramas neschimbata in luna august, fata de iulie, analistii sperand ca a fost depasit varful in materie.

Inflatie in scadere in zona euro

Rata anuala a inflatiei din zona euro a continuat sa scada in septembrie 2013, ajungand la 1,1%, de la 1,3% in luna august, in principal ca urmare a declinului pretului energiei, conform estimarii preliminare publicate ieri de Eurostat.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )