Libnet.ro
UNICEF

21:30

SURPRIZA! Cu cine a petrecut Valentina Pelinel Revelionul - Borcea a aranjat tot

Antena3 Antena3,
SURPRIZA! Cu cine a petrecut Valentina Pelinel Revelionul - Borcea a aranjat tot

Cristin Borcea si-a sunat nasul si l-a rugat sa o primeasca si pe Valentina Pelinel la hotelul unde Becali era cazat cu toata familia. Astfel, blonda a petrecut noapte dintre ani cu familia stelistului, iar actuala sotie. continuă pe Antena3

Dezvaluirea socanta facuta de Dan Negru despre relatia Valentina Pelinel-Cristi Borcea: Am o bomba de presa

Am o bomba de presa legata de amantlacul celebru despre care vorbeste toata presa. Nimeni nu a vorbit pubic despre asta pana acum : arestarea lui s-a facut chiar din apartamentul amantei! De acolo a fost ridicat de.

Borcea a decis cu cine-si va continua viata. Taurasul din puscarie a ales intre sotia Alina si amanta Valentina Pelinel

Cristi Borcea este protagonistul celui mai mare scandal monden, dupa ce a reusit, ca din spatele gratiilor, sa faca un copil cu sotia Alina si sa-si lase gravida amanta, pe Valentina Pelinel.

Pactul secret pe care Valentina Pelinel l-a facut cu Cristi Borcea. Detaliile intelegerii

Cu sarcina trecuta de patru luni, cu sexul copilului stabilit, Valentina Pelinel a anuntat ca va deveni mama. Nu a spus cine este tatal copilului, dar, inainte de a da vestea public, s-a asigurat ca el si-l.

Valentina Pelinel, mesaj fabulos pentru Alina Borcea

Valentina Pelinel e insarcinata, presa mondena scrie ca viitorul copil ar fi al lui Cristi Borcea, si asa se naste un razboi intre amanta si sotie. Adica Alina Borcea. Ultima a aruncat cuvinte dure in.

Veste cumplita despre Cristi Borcea pentru Valentina Pelinel

Telenovela Borcea este departe de a se incheia. Alina Borcea a ales tacerea dupa ce a plans in emisiunea lui Maruta, Cristi Borcea a fost externat vineri, Valentina Pelinel este in vacanta, iar copiii.

Vesti minunate pentru Cristi Borcea despre Valentina Pelinel

Dupa ce a aruncat bomba ca este insarcinata, Valentina Pelinel a fugit in plin scandal intro vacanta, programata dinainte, sustine ea, in Alpii francezi. Nu singura, ci cu o prietena, potrivit.

Confidenta Valentinei Pelinel spune tot: Are sanse mari sa ramana cu Borcea. Copilul e facut din dragoste

Valentina Pelinel a anuntat ca este insarcinata, iar lumea mondena romaneasca a luat foc. Jurnalista Roxana Iliescu este de parere ca blonda are sanse mari sa ramana cu Cristi Borcea. Roxana a vorbit la.

Valentina Pelinel a revenit in tara! Iata ce declara!

Valentina Pelinel a revenit in tara dupa cateva zile petrecute in Franta. Modelul a oferit primele declaratii, la cald, dupa ce a izbucnit scandalul generat de anuntul ca este insarcinata cu Cristi Borcea.

Imaginile surprinzatoare postate de Valentina Pelinel pe Facebook

In timp ce in jurul ei s-a iscat un scandal de proportii, Valentina Pelinel pare preocupata de. starea vremii. Ea a postat, in urma cu putin timp, pe Facebook, doua imagini. Ba ninge, ba ploua, a comentat.

Fiica lui Cristi Borcea intervine in scandalul cu Valentina Pelinel. Ce mesaj impresionant a postat adolescenta pe Facebook

Melissa, fiica de 11 ani a lui Cristi Borcea, este afectata de scandalul in care este implicat tatal ei. Melissa i-a scris un mesaj lui Serban Huidu, dupa ce acesta l-a criticat pe Cristi Borcea. Am primit un mesaj.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )