Libnet.ro
UNICEF

09:45

Surpriza din Forbes. Ginerele lui Putin, cel mai tanar miliardar rus

Antena3 Antena3,
Surpriza din Forbes. Ginerele lui Putin, cel mai tanar miliardar rus

Intreprinzatorul Kiril Samalov, ginerele presedintelui Rusiei si membru in Consiliul de Administratie al companiei petrochimice Sibur, a devenit cel mai tanar miliardar in. continuă pe Antena3

Raid la cel mai mare bordel din Germania, cu peste 900 de politisti si inspectori, acuzat ca ar avea legaturi cu banda de motociclisti ingerii Iadului (VIDEO)

Cel mai mare bordel din Germania a fost asaltat de peste 900 de reprezentanti ai politiei, fiscului si vamii care acuzau ca exista legaturi cu banda de motociclisti ingerii Iadului Hells.

OMV Petrom a devenit al patrulea cel mai mare producator de energie electrica din Romania

OMV Petrom este singurul producator de petrol si gaze, iar anul trecut a devenit al patrulea cel mai mare producator de energie electrica din Romania, depasind Complexul Energetic Hunedoara sau Elcen. Datele.

Cel mai prost sezon de croaziere din ultimii ani

Pentru Portul Constanta, visul frumos al navelor de croaziera care il viziteaza pare sa se fi terminat. 2016, care deja se anunta cel mai prost an din ultimii in aceasta privinta, a devenit si mai prost.

S-a vandut Noriel, cel mai mare lant de magazine de jucarii din Romania

Polish Enterprise Fund VII, un fond de private equity administrat de Enterprise Investors EI), a semnat un acord de cumparare a 100% din actiunile Noriel Group, cel mai mare retailer de jocuri si jucarii din.

Enterprise Investors cumpara Noriel, cel mai mare retailer de jucarii din Romania

Polish Enterprise Fund VII, un fond de private equity administrat de Enterprise Investors EI), a semnat un acord de cumparare a 100% din actiunile Noriel Group, cel mai mare retailer de jocuri si jucarii din Romania.

Incepe cel mai cool festival din lume! Cum se imbraca vedetele la Coachella

Incepe cel mai cool festival din lume! Coachella este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica din lume, scena pentru numerosi artisti legendari, dar si podium de moda pentru topmodele, actrite si cantarete. Cele mai interesante tinute purtate aici dau tonul modei in materie de concerte si festivaluri.

Cel mai mare producator privat de carbune din lume, in faliment

Peabody Energy Corp. , cel mai mare producator privat de carbune din lume, a solicitat protectia Legii falimentului, in SUA, in contextul declinului puternic al preturilor de pe piata de profil, care a facut imposibila realizarea recentei expansiuni costisitoare a companiei in Australia.

HTC 10: Primele pareri despre cel mai bun smartphone facut vreodata de taiwanezi [FOTO]

HTC 10 a fost prezentat oficial intregii lumi, dupa o serie impresionanta de leak-uri. HTC 10 a trecut si prin mainile noastre, iar mai jos aveti primele noastre impresii despre cel mai bun telefon facut vreodata de taiwanezi. HTC 10 a fost lansat oficial si ar putea fi smartphone-ul pe care il astepta toata lumea [].

VIDEO+FOTO: O echipa de muncitori din Malaezia a gasit cel mai lung piton din lume

O echipa de muncitori din Malaezia a gasit un piton urias, care ar putea intra in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai lung sarpe prins vreodata, scrie Mashable. com.

Cel mai lung sarpe din lume a fost capturat. Cum arata pitonul de 8 metri si 250 de kilograme

Cel mai lung sarpe din lume traieste in Malaysia. Este vorba de un piton de aproape opt metri gasit pe un santier din aceasta tara de cativa muncitori. Specimenul asteapta acum in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )