Libnet.ro
UNICEF

19:45

HTC 10: Primele pareri despre cel mai bun smartphone facut vreodata de taiwanezi [FOTO]

Playtech Playtech,
HTC 10: Primele pareri despre cel mai bun smartphone facut vreodata de taiwanezi [FOTO]

HTC 10 a fost prezentat oficial intregii lumi, dupa o serie impresionanta de leak-uri. HTC 10 a trecut si prin mainile noastre, iar mai jos aveti primele noastre impresii despre cel mai bun telefon facut vreodata de taiwanezi. HTC 10 a fost lansat oficial si ar putea fi smartphone-ul pe care il astepta toata lumea []. continuă pe Playtech

Bursa pentru cel mai bun violonist

Cel mai bine clasat concurent roman la Concursul International George Enescu 2016, Sectiunea Vioara, va primi o bursa de studiu de un an la celebra Barenboim Academy din Berlin, fondata de renumitul dirijor si pianist Daniel Barenboim. Bursa este acordata de trei dintre cele mai bine cotate violoniste de origine romana in plan international, Mihaela Martin, Silvia Marcovici si Mariana Sirbu, si poarta numele unui important profesor si violonist roman, Stefan Gheorghiu.

MTV Movie Awards 2016: Lista castigatorilor - care a fost cel mai bun sarut de pe marile ecrane

Star Wars: Trezirea Fortei/ Star Wars: The Force Awakens a fost marele castigator al galei MTV Movie Awards, dupa ce a fost recompensat cu trei trofee, inclusiv pentru Cel mai bun film al anului.

Novak Djokovici e vecin de bloc cu o vedeta tv din Romania. Diva l-a pozat pe ascuns pe cel mai bun tenismen al lumii si a dezvaluit ce fel de om este sarbul

Sarbul Novak Djokovici este de ani buni cel mai bun tenismen al lumii si una dintre cele mai populare vedete de pe mapamond.

Novak Djokovici e vecin de bloc cu o vedeta TV din Romania. Diva l-a pozat pe ascuns pe cel mai bun tenismen al lumii si a dezvaluit ce fel de om este sarbul

Sarbul Novak Djokovici este de ani buni cel mai bun tenismen al lumii si una dintre cele mai populare vedete de pe mapamond.

Titlurile Transilvania Constructii au luat un avans de 30,18%

Actiunile Transilvania Constructii s-au apreciat cu 30,18%, in perioada 1- 8 aprilie, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun randament de la BVB, la mare distanta de restul plutonului.

Transilvania Constructii conduce topul randamentelor

Actiunile Transilvania Constructii s-au apreciat cu 17,03%, in perioada 31 martie - 7 aprilie, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun randament de la BVB.

Proiect de ordonanta de urgenta privind legea salarizarii: Presedintele va fi cel mai bine platit bugetar al Romaniei. Premierul si Patriarhul vor primi indemnizatii egale

Presedintele va fi cel mai bine platit bugetar al Romaniei, conform unui proiect de ordonanta privind legea salarizarii. 15 mii de lei va fi cel mai mare salariu din tara noastra, castigat de seful.

Cel mai bine platit lider religios din Romania. Ce indemnizatie va primi Patriarhul Daniel

Patriarhul Daniel va fi cel mai bine platit lider religios din Romania. Conform noii salarizari propuse de Guven, capul Bisericii Ortodoxe Romane urmeaza sa primeasca de la buget o indemnizatie lunara.

Faceti cunostinta cu cel mai longeviv salariat din Romania! Are 98 de ani si lucreaza la stana

Adrian Ursu l-a prezentat telespectatorilor sai, sambata, la Secvential, pe cel mai longeviv salariat din Romania. Are 98 de ani, plateste taxe si impozite la stat si este angajat cu.

S-a lansat HTC 10! Cum arata si ce ofera flagship-ul companiei HTC

HTC a lansat flagship-ul mult asteptat, HTC 10, care promite sa fie competitorul care va detrona Samsung Galaxy S7, cel putin din punct de vedere al camerei. HTC 10 are un display Super LCD 5 de 5. 2-inch cu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )